Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Παρανόησαν εντελώς οι άνθρωποι;

Χιλιάδες νεολαίοι και παππούδες κομμουνιστές πήγαν το βράδυ της Κυριακής (21 Σεπτεμβρίου 2008) στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, που έγινε στην Πανεπιστημιούπολη των Ιλισίων, για να ακούσουν την ομιλήτρια Γ.Γ. της Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα.
Στο Φεστιβάλ, που ήταν αφιερωμένο στα 90χρονα του ΚΚΕ (που ιδρύθηκε τον Νοέμβρη του 1918 από τον Εβραίο δάσκαλο της Θεσσαλονίκης Αβραάμ Μπεναρόγια και άλλους ομοθρήσκους του), επίσημο αναψυκτικό ήταν η «Pepsi-Cola», ενώ η είσοδος ήταν δωρεάν για τους Μετανάστες και κόστιζε 5 ευρώ για τους Έλληνες!..
Κάνουν αντίσταση στην COCA COLA οι σύντροφοι, αλλά που να ξέρουν ότι η μεγάλη εταιρεία Cola στις ΗΠΑ, είναι η Pepsi!
Παράλληλα πληρώνουν είσοδο -τα "κορόϊδα" -οι Έλληνες οπαδοί του, υφιστάμενοι ρατσιστική αντιμετώπιση και διάκριση από το κόμμα τους, αυτό που καταγγέλλει τους Έλληνες –με την παραμικρή ευκαιρία- για «ρατσιστές»!
Στην ομιλία της η Αλέκα είπε το εξής, που «έθαψαν» τα Ελληνικά ΜΜΕ, που ως γνωστόν είναι "ανεξάρτητα" και "μη διαπλεκόμενα": «Η Συμμαχία που προτείνουμε, εδράζεται στα κοινά συμφέροντα της Εργατικής Τάξης, των αυτοαπασχολουμένων, της φτωχής Αγροτιάς... Σε αυτές τις Κοινωνικές Δυνάμεις συμπεριλαμβάνουμε και τους μετανάστες που εργάζονται στην χώρα μας, είτε έχουν νομιμοποιηθεί, είτε όχι»!..
Το ΚΚΕ θεωρεί κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας τους Λαθρομετανάστες!..
Αδιαφορεί πλήρως αν η παρουσία τους ρίχνει τα μεροκάματα των Ελλήνων εργατών. Εξυπηρετεί έτσι τους καπιταλιστές εργοδότες και πυροδοτεί μια «έξαλλη» μορφή καπιταλισμού που ούτε στα καλλίτερα όνειρά τους δεν μπορούν να φανταστούν οι Αμερικανοί καπιταλιστές.
Προσδοκά με τη θέση αυτή στη δημιουργία εργατικού προλεταριάτου, μελλοντικών υποστηρικτών και ψηφοφόρων.
Εξαθλιωθείτε για να έχουμε υποστηρικτές!
Μιλάμε για μια εξωφρενική κατάσταση που δεν φανταζόταν ο Κάρολος Μαρξ, ο ιδρυτής της κομμουνιστικής θεωρίας που αποτελεί «ό,τι καλύτερο παρήγε το ανθρώπινο μυαλό εις τους αιώνες των αιώνων», όπως μας είπε την Κυριακή ο Γραμματέας της ΚΝΕ Γιάννης Πρωτούλης!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop