Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Ολυμπιακός Παναιτωλίου, Δεν ανησυχούσαν....

Ούτε τους προφήτες κάνουμε, ούτε τους προπονητές.
Διαβάσαμε όμως ένα σχόλιο στην εφημερίδα "Τίτλος των Σπορ" που εκδίδει ο συγχωριανός μας Γιώργος Παπαϊωάννου, που σας το μεταφέρουμε αυτούσιο:
"Δεν φαίνεται να στοίχισε και πολύ στους Παναιτωλιώτες η ισοπαλία με τον Μύτικα στην έδρα τους και προσπαθώντας να έχουν καλή ψυχολογία, θέλουν τη νίκη εκτός έδρας με τη Δάφνη Μεγάλης Χώρας. Δεν υπάρχουν απουσίες, αντίθετα φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να υπερασπίσει την εστία της νέας του ομάδας για πρώτη φορά ο Βάτσικας. Ίσως στο αρχικό σχήμα ή στη διάρκεια του ματς να επανεμφανιστεί και ο Σαλμάς σχο κέντρο της άμυνας."
Δεν τους στοίχισε πολύ λοιπόν! Το σχόλιο γράφηκε μετά το παιχνίδι με τον Μύτικα -στο Παναιτώλιο-και πριν το αντίστοιχο με τη Δάφνη Μεγάλης Χώρας. Να και η συνέχεια του σχολίου:
"Η Δάφνη εν μέσω μιας σειράς δύσκολων αγώνων έχει το αβαντάζ πως αγωνίζεται στην έδρα της και ήδη την περασμένη αγωνιστική δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην επιθετική τακτική του Άρη Αιτωλικού."
Το είχε δει το έργο ο Γιώργος! Μόνο που στο Παναιτώλιο δεν ανησυχούσαν! Ελπίζουμε να συνήλθαν μετά την ξεγυρισμένη σφαλιάρα στη Μεγάλη Χώρα και να πάψουν να εφησυχάζουν στο εξής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop