Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Κολλητός του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου B΄ο ηγούμενος Εφραίμ...

Τα "ανεξάρτητα" και "μη διαπλεκόμενα" ΜΜΕ, μας ζαλίζουν αυτές τις μέρες για τα έργα και τις ημέρες του καταπληκτικού εμπόρου, μεταπράτη, διαμεσολαβητή, ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου.
Μας λένε ότι είναι φίλος του ο Ρουσόπουλος, ο Βουλγαράκης, ο Πελέκης και άλλοι "ων ουκ εστιν αριθμός".
Κανέναν Επίσκοπο δεν έχει φίλο; Εκκλησιαστικούς ηγέτες δεν γνωρίζει, ούτε τον γνωρίζουν; Η αλήθεια είναι άλλη και την κρύβουν με επιμέλεια.
Ο διαβόητος επίσκοπος Εφραίμ, είναι από χρόνια «κολλητός» του Αρχι­επισκόπου Αθηνών κ. Ιε­ρώνυμου Β΄(Λιάπη).
Τους ξέφυγε και το έγραψε ο «Παραπολιτικός» των «Νέων» την Πα­ρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008. Να μέρος από το δημοσίευμα:
«Είναι χαρα­κτηριστικό ότι ο Ιερώνυμος ζήτησε μετά την εν­θρόνιση του από πέντε ηνουμένους του Αγίου Όρους να μιλήσουν σε ενορίες των Αθηνών. Ο Εφραίμ ήταν ένας εξ αυτών. Γεγονός που αργό­τερα δεν διαφημίστηκε από την Αγία Φιλοθέη»!..
Τον περασμένο Α­πρίλιο ο Εφραίμ είχε μιλήσει σε ναό των Αθηνών και η ομιλία του είχε μεταδοθεί ζωντανά από τον «Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας» κατόπιν εντολής του του κ. Ιερωνύμου Β΄, προκειμένου να γαλου­χηθούν οι χριστιανοί από τον άγιο ηγούμενο του Περιβολιού της Παναγίας!...
Τώρα που βοά ο τόπος για τον Εφραίμ, κανείς (μικρο-μεγαλο)δημοσιογράφος τολμά να αναφέρει την στενή σχέση του με τον Αρχιεπίσκοπο.
Φαντάζεστε τι θα σούρνανε στον μακαριστό Χριστόδουλο, αν είχε «κολλητό» τον Εφραίμ;
Πρόσφατα ο Αρχιεπίσκοπος, βά­φτισε την κόρη του (αδελφού του Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ) Νίκου Παπανδρέου στα Λεγρενά της Η­λείας.
Η μικρή πήρε το -"ειδωλολατρικό"- όνομα Φαίδρα. Παρών στην βάφτιση και ο γνωστός υ­βριστής του μακαριστού, βουλευτής Σηφουνάκης.
Θυμηθείτε τον σάλο που είχαν σηκώσει όλοι αυτοί οι "προοδευτικοί" το καλοκαίρι του 2007, όταν πολιτικός αρχηγός, ζήτησε από τον μακα­ριστό να του βαφτίσει τον εγγονό.
Προφανώς στον σημερινό Αρχιεπίσκοπο επιτρέπεται να βαφτίζει παιδιά κα εγγόνια πολιτικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop