Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Παναιτώλιο: Με επιτυχία ο 8ος κολυμβητικός διάπλους

Ο 8ος Διεθνής Διάπλους λίμνης Τριχωνίδας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Αυγούστου και συμμετείχαν 27 κολυμβητές και κολυμβήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εκκίνηση έγινε νωρίς το πρωί από την Καψοράχη (θέση Μούρτος) από τον Δήμαρχο Μακρυνείας Βασίλη Καρακώστα και ο τερματισμός το μεσημέρι στα Αμπάρια Παναιτωλίου του Δήμου Θεστιέων.
Στον κολυμβητικό μαραθώνιο (16χλμ) της λίμνης τερμάτισαν 26 κολυμβητές, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν για την προσπά­θεια τους. Ο κολυμβητές εκφρά­στηκαν θετικά για την άψογη διοργάνωση του Διάπλου, ενώ παράλληλα δήλωσαν εντυπω­σιασμένοι από τα καταγάλανα και καθαρά νερά της λίμνης.
Οι πιο έμπειροι -με συμμετοχές σε πανελλαδικό και διε­θνή επίπεδο- έκαναν ειδική αναφορά στη μοναδική ομορφιά του λιμναίου χώρου αναδεικνύοντας την Τριχωνί­δα πρωταθλήτρια των λιμνών, ενώ 31 βαρκάρηδες συμμετείχαν ως συνοδοί των κολυμβητών.
Ο Θεσαλονικιός συντονιστής των κολυμβη­των Νικόλας Ρεπανάς, χαρακτήρισε τη λίμνη «ένα διαμάντι που πρέπει να προστατεύσουν οι κάτοικοι σαν τα μάτια τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop