Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Οι "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" του Σταύρου Θεοδωράκη!

Πόσο «στρουθοκάμηλος» πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει εκπομπές σαν -αυτής της εβδομάδος- των «Πρωταγωνιστών» του Σταύρου Θεοδωράκη;
Ο γνωστός και "επιφανής" εστιάτωρ-μπάρμαν-δημοσιογράφος ασχολήθηκε με τις Αφρικανές πόρνες του κέντρου των Αθηνών.
Μιάμιση ώρα πρόβαλλε τα προβλήματά τους, ανάμεσα σε αυτά το ότι "τους κάνουν βουντού οι προστάτες τους"!!!
(Το καταλάβαμε, δεν χρειάζεται να επαναληφθεί η εκπομπή. Δεν το θέλουν. Με το ζόρι έρχονται στην Ελλάδα και με τη βία εκδίδονται. Μέχρι "βουντού" τους κάνουν. Άλλο δείγμα του υψηλού πολιτισμού και της κουλτούρας τους κι αυτό).
Βρήκε κανέναν Έλληνα κάτοικο του κέντρου ή έστω του απόκεντρου, να καταγράψει την άποψή τους για το απέραντο πορνείο στο οποίο έχουν μετατρέψει οι -παράνομοι και νόμιμοι- αλλοδαποί το κέντρο;
Δυστυχώς δε βρήκε ούτε έναν. (Αυτό θα πει αντικειμενικό και εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, από το γνωστό -μαζί με Κούλογλου, Τέλλογλου, Παπαχελά- για την αντικειμενικότητά του μέτρ του είδους!)
Μετά το «ρεπορτάζ» (χαλαρή και αβανταδόρικη κουβεντούλα με τις Αφρικανές "κυρίες"), ο «επιτυχημένος» εστιάτωρ-μπάρμαν-δημοσιογράφος εγκατέλειψε το κέντρο των Αθηνών στην τύχη του και βιαστικά-βιαστικά, μην τον πετύχει και κανένα αδέσποτο γιαταγάνι, απ' αυτά με τα οποία σφάζονται καθημερινά οι πολιτισμένοι -κατακτητές- "φιλοξενούμενοι" των κατοίκων του ιστορικού -όπως εξακολουθούν προκλητικά να το λένε- κέντρου των Αθηνών, επέστρεψε στο ταπεινό και τίμιο ανάκτορό του στα γκετοποιημένα προάστια. Στη φτωχική Πολιτεία, στον Κοκκιναρά, στην εκάλη ή κάπου εκεί γύρω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop