Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ο γιός της ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,

αν γράψουμε πως μας προκάλεσε έκπληξη θα σας πούμε ψέματα!

Το αντίθετο θα αποτελούσε πραγματική έκπληξη. Μάλιστα η πληροφορία ότι, ο γιός της υπουργού Παιδείας και... δια βίου μάθησης (της πρώην ευρωπαϊκής επιτρόπου που ήθελε επίσημη γλώσσα της Ελλάδας τα... αγγλικά) Άννας Διαμαντοπούλου είναι μαθητής ιδιωτικού σχολείου, εγείρει ζήτημα εμπιστοσύνης και συνέπειας λόγων και έργων.
Διαβάσαμε λοιπόν τα εξής:
«Έχει ένα γιο που πηγαίνει στη Β΄ Λυκείου. 0 γιος της όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου «Γείτονα» στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το Ι.Β. (Διαβάστε ΕΔΩ γαι το International Bacaleureat).
Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα:
1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στα... Δημόσια Σχολεία.
2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το Ι.Β. δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό.
Ποια είναι αυτή η μητέρα; Μα η Άννα Διαμαντοπούλου….., που προσφάτως υπεραμύνθηκε στη Βουλή του ..Δημόσιου Σχολείου και Πανεπιστημίου»!
Αβίαστα λοιπόν γεννιέται το ερώτημα, αφού οι ποικιλόχρωμοι «εθνοσωτήρες»
-«εθνοπατέρες» και «εθνομητέρες»- στέλνουν τους κανακάρηδες και τις θυγατέρες τους σε ιδιωτικά σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια ξένων χωρών, γιατί σας κοροϊδεύουν ότι «κόπτονται» για τη Δημόσια Παιδεία;
Νοιάζονται τόσο πολύ για τα δικά σας παιδιά; Δε νομίζουμε.... Απλώς πάει το δούλεμα, σύννεφο!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop