Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Συγγενής των Ρότσιλντ ο Κάρολος Μαρξ.

Οι Ρωμαιοκαθολικοί ανακοίνωσαν πως τον "αποδέχονται"!

Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ανακοίνωσε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009, ότι αποφάσισε να αποδεχθεί τον (Εβραίο) Ιδρυτή του Κομμουνισμού Κάρολο Μαρξ που υποστήριζε ότι «η Θρησκεία είναι το όπιο του λαού»!
Μετά τον Γαλιλαίο, τον Δαρβίνο και τον (κίναιδο) Όσκαρ Γουάιλντ, o Κάρολος Μαρξ
-εγγονός Σιωνιστών Ραββίνων- τοποθετήθηκε στον κατάλογο με τις ιστορικές προσωπικότητες για τις οποίες το Βατικανό, αναθεωρεί τη θέση του.
Η επίσημη εφημερίδα του παπικού κράτους αναφέρει ότι:
«Στην κριτική που άσκησε στον καπιταλισμό, τουλάχιστον στα πρώτα έργα του, ο Καρλ Μαρξ έδειχνε την κοινωνική αποξένωση που ένιωθε μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, το οποίο παραμένει ακόμη και σήμερα αποκλεισμένο και εκτός της διαδικασίας λήψης πολιτικών και οικονομικών αποφάσεων».
Όμως μόλις πριν δύο χρόνια, ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄ -στην επίσημη επίσκεψη του στη Βραζιλία- παρουσίαζε τον Μαρξισμό σαν μία από τις μεγαλύτερες μάστιγες της σύγχρονης εποχής λέγοντας, «το μαρξιστικό σύστημα, από όποια κυβέρνηση και αν εφαρμόστηκε, άφησε μόνο θλιβερή κληρονομιά οικονομικής και οικολογικής καταστροφής».
Ο ιδρυτής του κομμουνισμού ήταν συγγενής του (Εβραίου) μεγαλοτραπεζίτη Nathan Mayer Rothschild (1777-1836), καθώς ο κουνιάδος του ιδρυτή της Δυναστείας των Ρότσιλντ, ο Salomon David Barent Cohen, παντρεύτηκε την Sara Brande, την προγιαγιά του Μαρξ!..
Το 1850, όταν ο Κάρολος έγραφε το «Κεφάλαιο» -του οποίου ο 1ος τόμος εκδόθηκε το 1867- η περιουσία της οικογένειας Rothschild ανερχόταν στα 6 δις. δολάρια, και το γεγονός αυτό το αποσιώπησε ο Μαρξ.
Όμως από το 1848, είχε προβλέψει» ότι η ύπαρξη Κεντρικής Τράπεζας ( μετέπειτα ιδιοκτησίας των Ρότσιλντ), θα ήταν από τα απαραίτητα στάδια» για την μετάβαση στην κοινωνία του «Επιστημονικού Σοσιαλισμού!..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop