Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Το κατάντημα της ελληνικής δημοσιογραφίας!

Ο Κούλογλου είναι ο πιο έγκυρος δημοσιογράφος.

Πριν λίγο καιρό δημοσιεύτηκαν στην κυριακάτικη εφημερίδα «Παρόν» του Μάκη Κουρή, τα αποτελέσματα μιας έρευνας σχετικής με ποιους δημοσιογράφους θεωρούν οι Έλληνες σαν τους πλέον αξιόπιστους.
Το 80% των δημοσιογράφων που επελέγησαν είναι ακροαριστεροί, από Σύριζα και αριστερότερα!
Ο (διαβόητος) Στέλιος Κούλογλου που τον περασμένο Δεκέμβρη στην καταστροφή της Αθήνας έπαιζε ρόλο Γραφείου Τύπου και συντονιστή των αναρχικών καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 10%!..
Ακολουθεί δεύτερος ο Γιώργος Δελαστίκ με 9%, δημοσιογράφος της «αστικής» εφημερίδας «Καθημερινή» που στις πρόσφατες εθνικές Εκλογές ήταν υποψήφιος με τον ακροαριστερό σχηματισμό ΑΝΤΑΡΣΥΑ..
Τρίτος είναι ο βετεράνος «δεξιός» Γιάννης Μαρίνος (6%) και έπονται:
Ο κρατικοδίαιτος πρώην της εφημερίδος του Τεγόπουλου, Σεραφείμ Φυντανίδης, ο Χρήστος Πασαλάρης, ο Σταύρος Λυγερός, ο Γ. Αυγερόπουλος με 5%.
Στις επόμενες θέσεις ακολουθούν:
η Έλ Ακρίτα, ο Ηλ Κανέλλης, ο Γ. Κύρτσος, ο Πάσχος Μανδραβέλης, ο Παντελής Μπουκάλας και ο Δημήτρης Ρίζος, με 4%.
Ο Νίκος Μπογιόπουλος, ο Παντελής Καψής και ο Στάμος Ζούλας, με 3%.
Ο Κ. Γιαννακίδης, η Ρένα Θεολογίδου, ο Τάκης Καμπύλης, ο Αντώνης Καρκαγιάννης, ο Φοίβος Καρζής, ο Μανώλης Κοττάκης, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο Γιάννης Τζανετάκος και ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος, με 2%,
ενώ τελευταίοι αλλά όχι έσχατοι ακολουθούν με 1 %, ο Χρήστος Χαλαζίας, Δημήτρης Τρίμης (ο γνωστός επικεφαλής των «ΙΩΝ» της «Ελευθεροτυπίας»!) και Αρετή Σιδηροκαστρίτου.
Απ' όλους τους, με εξαίρεση τους Μανώλη Κοττάκη (αστεία περίπτωση), την σεναριογράφο Έλενα Ακρίτα, τον (πρώην ΚΝΙΤΗ) Γιώργο Κύρτσο, τον (παλαιοκαραμανλικό) Δημήτρη Ρίζο και τον (σοβαρό πλην πολιτικά αδιάφορο) Στάμο Ζούλα, οι υπόλοιποι 18 είναι σκληροί και μάχιμοι (ακρο)αριστεροί.
Είδατε ποιοι μας ενημερώνουν καθημερινά από τα ΜΜΕ;
Έτσι εξηγείται γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα παγκοσμίως όπου η Αριστερά και η Ακροαριστερά υπερβαίνουν το 15% του Εκλογικού Σώματος...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop