Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Εν όψει της επετείου του "Πολυτεχνείου"....

να τελειώνει με τα ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΙΚΙΑ, η κυβέρνηση!…

Ο γνωστός -σε εμάς τους μιας κάποιας ηλικίας- μικροφωνιτζής του Πολυτεχνείου Δημήτρης Παπαχρήστος, συνελήφθη -ακούστε την απειλή του στην τελευταία του φράση στο video και ΔΕΙΤΕ την προσαγωγή- στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, τη γνωστότερη ως Γ.Α.Δ.Α.
Την επόμενη ημέρα ο δικηγόρος των αναρχικών Νίκος Μαβίδης, πήρε «αμπάριζα» και βγήκε. Διαβάστε τι είπε:
«Επαναλαμβάνω: να συνέλθουνε, γιατί θα έχουνε να κάνουνε, όχι με παιδιά 15 χρονών και 16, θα ΄χουνε να κάνουνε με ‘μας, κι είμαστε και ετοιμοπόλεμοι, και εμπειροπόλεμοι, πάνω στα δημοκρατικά δικαιώματα».
Για να μη βιαστεί κανείς να «δικαιολογήσει» την φράση αυτή, ότι λ.χ. ο Μαβίδης εννοεί «ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ» αγώνα, κι όχι ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΛΩΝ, ας θυμηθεί πόσες φορές αναφέρθηκε ο Μαβίδης στο video σε «χούντα» και «δικτατορία».
Επίσης ο Σ. Ελληνιάδης, ο οποίος προσήχθη μαζί με τους Δ. Παπαχρήστο και Σ. Σταματόπουλο στη ΓΑΔΑ, δήλωσε ότι ακόμα κι αν ο Χρυσοχοϊδης έχει τις καλύτερες προθέσεις, στην πράξη ασκεί τρομοκρατία και «θα έχει όλη την ευθύνη εάν γίνει ένας νέος Δεκέμβρης ή εάν υπάρξει ένα νέο παιδί-θύμα, σαν τον Αλέξη Γρηγορόπουλο».
Στις 27/10/2009, -και τυχαίως την παραμονή της εθνικής επετείου- έγινε τρομοκρατική επίθεση στο τμήμα τάξεως Αγ. Παρασκευής με 6 τραυματίες αστυνομικούς.
Κοιτάτε ρε παιδιά κάτι συμπτώσεις!!!!
Υπερβολές; Αυτό μας έφαγε! Ότι τα θεωρούμε όλα ..υπερβολές!
Τα γεγονότα ξεκίνησαν στα Εξάρχεια -ως συνήθως- όταν μια παρεούλα παπούδων και γιαγιάδων– που καλοζωίστηκαν μετά τη μεταπολίτευση, από την συμμετοχή τους στο Πολυτεχνείο, -που για να μην ξεχνάμε, έριξε τη «χούντα του Παπαδόπουλου» κι έφερε «τη χούντα του Ιωαννίδη»- κι αυτό το προσπερνάνε οι αριστεροί επιδέξιοι- εμπόδισαν το αστυνομικό έργο, με αντίσταση, φωνές και απειλές.
Σε οποιαδήποτε χώρα, οπουδήποτε στη γη, «προοδευτική» ή «καθυστερημένη» –με εισαγωγικά ή χωρίς- αυτοί θα είχαν ΑΜΕΣΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ!
Ποιος από ΟΛΟΥΣ τους ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με την ίδια ακριβώς συμπεριφορά, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΗΘΕΙ στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ;
Πέτρες και τούβλα ΕΡΙΧΝΑΝ στην αστυνομική δύναμη και ΜΙΛΑΝΕ!
Και ο Υπουργός Χρυσοχοϊδης στον κόσμο του:
"Η χθεσινή συμπεριφορά των αστυνομικών με την είσοδο σε χώρο όπου λάμβανε χώρα παρουσίαση βιβλίου, και τη σύλληψη ορισμένων από τους παριστάμενους, ήταν απαράδεκτη. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από όσους προσήχθησαν στη Γ.Α.Δ.Α. Και το ξανακάνω δημοσίως…..
….Γι’ αυτό το σκοπό έχω θέσει ως άμεση προτεραιότητα τη θέσπιση έως το τέλος του χρόνου:
1) Ειδικού γραφείου διερεύνησης καταγγελιών αστυνομικής αυθαιρεσίας, και
2) Νέου σύγχρονου, αυστηρού και αποτελεσματικού πειθαρχικού κώδικα στην ΕΛ.ΑΣ.
Η νομιμότητα δεν αφορά μόνο τους πολίτες, αφορά πρωτίστως και πάνω απ’ όλα το ίδιο το κράτος. Ο υπερβάλλων ζήλος που οδηγεί σε λογικές «σερίφη» και «ράμπο» δεν είναι καλός οδηγός. Λάθη ενδεχομένως να γίνουν. Ενδεχομένως κάποιοι να δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο. Άλλοι ίσως να θέλουν να ονειρεύονται αντάρτικα πόλεων και εξεγέρσεις. Εγώ θέλω να είμαι σαφής: το Υπουργείο ΠΡΟστασίας του ΠΟλίτη δεν είναι ευφημισμός."
***********************************************************************************

-«Τι κάνεις Μιχάλη;»
-«Κουκιά σπέρνω»!!!
Απέδειξε έτσι ο υπουργός ότι, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ότι ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ τον αστυνομικό ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, που ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ, που ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΤΑΙ που ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ, για να μπορεί αυτός και οι λοιποί του Πα.Σο.Κ να κάαααθονται (τώρα) στις ΚΑΡΕΚΛΕΣ τους.
Και τα έφερε έτσι η ζωή που την ΕΠΟΜΕΝΗ ημέρα, η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, τον αναγκάζει να ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ, αφού πρώτα «έσπειρε» ΑΝΕΜΟΥΣ.
Ο υπουργός «ντρεπόταν» να μιλήσει ΑΝΟΙΧΤΑ για τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και τους ονόμαζε «hooligans».
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ όμως έχει την τρομοκρατία –ιδεολογικό και πολιτικό- στίγμα της, και τον ΔΙΕΨΕΥΣΕ με μια εκατοντάδα πυροβολισμών, συν έξι τραυματίες αστυνομικούς, συν την εξομοίωση της Αθήνας, με πρωτεύουσα (μεσο, απω) ανατολικής ή λατινοαμερικανικής χώρας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop