Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Το βαθύ τουρκικό κράτος ανασυντάσσεται..

την ώρα που στην Ελλάδα συνεχίζεται ο "ύπνος δικαίου"!

Η Τουρκία διαθέτει ένα βαθύ -εθνικό- κράτος που στηρίζεται στη σωβινιστική (και όχι εθνικιστική) ιδεολογία του παντουρκισμού.
*Θέλει να κυριαρχεί στους γείτονές της και να τους πνίγει οικονομικά και κοινωνικά.
Θυμόμαστε όλοι τις δηλώσεις που είχε κάνει ο τότε τούρκος πρωθυπουργός Τουργκούτ Οζάλ -χωρίς να φοβάται για τις αντιδράσεις γειτονικών χωρών- ότι, ζητά να επανέλθουν τα σύνορά της χώρας του έξω από την Βιέννη, χωρίς να φοβηθεί το ΝΑΤΟ και υπόλοιπους διεθνείς οργανισμούς.
*Διαθέτει επιθετικότητα και κάνει σκληρά παζάρια με όλους.
*Ακολουθεί το δόγμα στρατιωτικής ανάπτυξης του Ισραηλινού κράτους με αποτρεπτικές στρατιωτικές επεμβάσεις και αδιαφορεί πλήρως για το διεθνή δίκαιο, ενώ αναζητά την επικυριαρχία στα κενά του ζωτικού χώρου που δημιουργούν οι γείτονες της, δηλαδή η Ελλάδα.
Βρισκόμαστε ως κράτος στην «φιλανδική» μας περίοδο, κάτω από την ασφυκτική πίεση που μας εξασκεί η τουρκική πολιτική με -«αιχμή του δόρατος»- τους λαθρομετανάστες!
Είναι σκληρή η πραγματικότητα που βιώνουμε. Μπορεί ο λαός να αρνείται, από άγνοια των πραγματικών δεδεομένων να το παραδεχθεί, όμως οι «ηγέτες» μας γνωρίζουν πολύ καλά, την εσκεμμένη αδυναμία τους να «αντιπαραταχθούν»!
Για δεύτερη φορά στην ιστορική τους διαδρομή, ο λαός μας και οι λαοί της Βαλκανικής χερσονήσου, περνούν χωρίς ουσιαστική αντίσταση στην επιροή του μογγολικού φύλου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop