Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

"Επίδοξος βιαστής" ο Αφγανός λαθρομετανάστης

από πνευμονικό οίδημα μετά από χρήση αλκοόλ ο θάνατος του!

Η υπόθεση του «αιφνίδιου» θανάτου του Αφγανού, είχε πριν λίγο καιρό πάρει τεράστια δημοσιότητα και έφτασε μέχρι ο πρωθυπουργός Παπανδρέου, -μετά την ανακοίνωση της ΝΕΟΛΑΙΑΣ Πα.Σο.Κ- να τοποθετηθεί στη Βουλή για τα αίτια που τον προκάλεσαν αποδίδοντας ευθύνες στην Ελληνική Αστυνομία, άνδρες της οποίας υποτίθεται πως είχαν κακοποιήσει τον θανόντα.
Από το βήμα της Βουλής τότε, ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό, να είναι προσεκτικός στις εκφράσεις του και συγκρατημένος.
Μάταια όμως.
Από το χορό των ανακοινώσεων σιγά μην έλειπε o Συ.Ριζ.Α., που κινητοποίησε και την κλαδική του οργάνωση στην ΕΥΔΑΠ. Σας φαίνεται αστείο; Καθόλου!
Στο διαδίκτυο, οργανώσεις-σφραγίδες, όπως η "Κίνηση ενωμένοι ενάντια στο Ρατσισμό", ή οργανώσεις-φαντάσματα, όπως η Σ.Ε.Κ., είχαν ξιφουκλήσει κατά πάντων και ζητούσαν την κεφαλή όλων επί πίνακι.
Χαρακτηριστική ήταν η περιγραφή των γιαγιάδων οι οποίες παρακολουθούσαν την πορεία των «ανθρωπιστών» στη Νίκαια του Πειραιά και, κατά τους περιγραφείς, κουνούσαν το κεφάλι τους, συγκατένευαν, πενθούσαν με τον τρόπο τους το παλληκάρι που πήγε από την κακή αστυνομία.
Πρόκειται τώρα να τις ενημερώσει κανείς, για να μάθουν οι ταλαίπωρες γερόντισσες ότι οι παπατζήδες του (αντι)ρατσισμού τις δούλευαν άγρια και πως ο επίδοξος βιαστής (αποπειράθηκε να βιάσει -συνηθισμένη ισλαμική πρακτική-14χρονο ομοεθνή του, από τον αδελφό του οποίου και κακοποιήθηκε άγρια) λαθρομετανάστης κατέληξε από ναρκωτικά σε συνδυασμό με αλκοόλ που του προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα;
Στα μουσουλμανικά κράτη, τους βιαστές τους κρεμάνε! Εκεί δεν προλαβαίνουν να πεθάνουν από πνευμονικό οίδημα, μετά από χρήση αλκοόλ.
Άραγε θα ζητήσει κάποιος από όλους τους, συγγνώμη από τους Έλληνες πολίτες και την Αστυνομία;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop