Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Εκατομμυριούχοι -Μουσουλμάνοι- Λαθρομετανάστες;

ή συμβαίνει κάτι άλλο; (Που συμβαίνει δηλαδή)!!!

Την είδηση την διαβάσαμε στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ",πριν κάποιες μέρες και αν πούμε πως εκπλαγήκαμε θα πούμε ψέμματα.

«Σοβαρό πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες ……254 Ταμίλ πρόσφυγες θέλουν να εγκατασταθούν στην Αυστραλία, αλλά η αυστραλιανή κυβέρνηση αρνείται να τους δεχθεί. Μερικοί απείλησαν να ανατινάξουν τον πλοιάριό τους, μετά την άρνηση…..τέσσερις δουλέμποροι πληρώθηκαν με τέσσερα εκατομμύρια δολάρια για να μεταφέρουν τους πρόσφυγες στην Αυστραλία. Οι διακινητές, πληρώθηκαν με 15.000 δολάρια ακόμα και για το κάθε νήπιο».
Δηλαδή οι διακινητές ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ συνολικά με 3.810.000 $.
Στην Ελλάδα επίσης, διαβάζουμε ότι, οι διακινητές ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ μέχρι και 5.000 €, από «μετανάστες» ή «πρόσφυγες» που «διέφυγαν αναζητώντας μια καλύτερη ζωή»!
Τι λέμε τώρα ρε παιδιά;
Σε χώρες όπου ο μηνιαίος μισθός ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ τα 50 (πενήντα) € υπάρχουν άτομα και οικογένειες που διαθέτουν 5.000 – 15.000 € για να πληρώσουν τους διακινητές; Κάνατε τη διαίρεση 15.000 € / 50 €, να δείτε πόσα χρόνια εργασίας αντιστοιχούν στη χώρα προελεύσεως τους; Δηλαδή διαθέτουν το ΣΥΝΟΛΙΚΟ τους εισόδημα 8 – 25 χρόνων; (!) Σκεφθείτε μάλιστα ότι έρχονται ολόκληρες οικογένειες. Και αυτοί έρχονται στην Ελλάδα για να βιώσουν καλύτερες μέρες;
Πως λοιπόν αυτοί οι «φτωχοί και εξαθλιωμένοι πρόσφυγες», ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν αυτά τα ποσά;
Η «εδώδιμη» αριστεράντζα μας μιλάει, για «εξαθλιωμένους που έρχονται σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής και για να γλυτώσουν από το κυνήγι του ιμπεριαλισμού»!
Ούτε εγκεφαλικό έχουμε πάθει, ούτε πρόωρα «ξεκουτιάσαμε»! Τα πράγματα μοιάζουν απλά. Αν είναι φτωχοί, κάποιοι πληρώνουν γι αυτούς και όχι με το αζημίωτο........
Γιατί λοιπόν το επίσημο κράτος νομοθετεί σκανδαλωδώς υπέρ τους, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου απέναντι στους Έλληνες; Και γιατί οι «παπαγάλοι» των καπιταλιστικών ΜΜΕ αβαντάρουν αυτήν τη κατάσταση, με τους δήθεν «οικονομικούς μετανάστες»;
Κάποια ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, υποθάλπουν την συνεχόμενη και ολοένα αυξανόμενη ροή ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ και ΣΤΟΧΟΥΣ. Κάποιοι, ΕΛΛΗΝΕΣ και ΞΕΝΟΙ, κερδίζουν από την αποσάρθρωση της Ελληνικής κοινωνίας!
Πρόσφατα συνελήφθη ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ που ήταν αρχιλοχίας της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ!
Τι απέγινε με αυτόν άραγε;
Ποιος ανόητος πιστεύει ότι η Ελλάδα με υπογεννητικότητα και πραγματικό ελληνικό πληθυσμό 8.000.000 θα απορροφήσει τα 3.000.000 λαθρομεταναστών που ΣΗΜΕΡΑ είναι εδώ και που στο εγγύς μέλλον θα είναι πολύ περισσότερα από τα 8.000.000 των Ελλήνων.
Αλήθεια ποιος θα απορροφήσει ποιον;
Η πολιτική ηγεσία καλείται να δώσει απαντήσεις, στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας. Γιατί τα δικά της παιδιά και εγγόνια από καιρού εις καιρόν επισκέπτονται τον τόπο που ονομάζεται –ακόμη- Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop