Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Ο Τούρκος "Καπετάν Κεμάλ"...

εθελοντής με τους συμμορίτες, μιλάει για τις εμπειρίες του!!!

Αν κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας θα δείτε το βιβλίο "Καπετάν Κεμάλ" στις βιτρίνες όλων των μεγάλων αθηναϊκών βιβλιοπωλείων.
Ο εν λόγω "καπετάνιος", στρατεύθηκε στις τάξεις των ανταρτών. ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ (ΑΝΘ)ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ...
Είναι γνωστός άλλωστε, ο προδοτικός ρόλος του ΚΚΕ, από τη Μικρασιατική Καταστροφή και μετά.
Κι αυτή τη φορά, έκαμαν το ίδιο. ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΡΚΟ (!!!)ΑΝΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ!
Η ιστορία, που είναι για κλάματα, σύμφωνα με την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ "Αυγή", έχει ως εξής:
"Οι μαρτυρίες ενός Τούρκου αριστερού και αγωνιστή, του Μιχρί Μπελλί, από τη συμμετοχή του στον ελληνικό εμφύλιο ως μέλους του «Ελληνικού Δημοκρατικού Στρατού», εξιστορούνται στο βιβλίο «Καπετάν Κεμάλ, Αναμνήσεις από τον ελληνικό εμφύλιο».
Γραμμένο το 1985, το εν λόγω βιβλίο μόλις φέτος έγινε «αποδεκτό» από τους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει η ταινία-ντοκιμαντέρ που βασίζεται σε αυτό.
Γεννημένος το 1916 στη Συληβρία της Ανατολικής Θράκης, βαθιά διεθνιστής και συνειδητός μαρξιστής, ο Μιχρί Μπελλί συμμετείχε ή πρωτοστάτησε στις τραγικές περιπέτειες της κοινωνικής επανάστασης στη πατρίδα του, αλλά και τη δική μας, ή και όπου αλλού βρέθηκε ως διανοούμενος, αγωνιστής και εξόριστος. Κατατάχθηκε εθελοντικά τον Απρίλιο του 1947 στο Δημοκρατικό Στρατό της Ελλάδας, «όταν Έλληνες σύντροφοι από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη άρχισαν να ψάχνουν απεγνωσμένα για έναν Τούρκο, επαρκώς καταρτισμένο για πολιτική καθοδήγηση σ' αυτές τις περιοχές». Στη θητεία του αυτή τραυματίστηκε σοβαρά δύο φορές και, τέλος επέστρεψε στην πατρίδα του το καλοκαίρι του '49.
Το βιβλίο «Καπετάν Κεμάλ, Αναμνήσεις από τον ελληνικό εμφύλιο» προέκυψε όταν ο Μιχρί Μπελλί θέλησε να «μιλήσει για τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην αντίσταση», τον αδικοχαμένο ανθό της ελληνικής πρωτοπορίας, εκείνους τους «ευτυχισμένους ανθρώπους» των τραγικών περιπετειών της Αριστεράς, τους οπλισμένους με τη χαρά και την αισιοδοξία του δίκαιου αγώνα.
Ωστόσο οι πολιτικές ισορροπίες των κομμάτων της ελληνικής Αριστεράς αρχικά παραμέρισαν τη μοναδική μαρτυρία ενός Τούρκου συνοδοιπόρου και συναγωνιστή. Ο Μιχρί Μπελλί, στο βιβλίο του, κάνει λόγο για αυτές τις άκαρπες συναντήσεις με στελέχη της ευρύτερης Αριστεράς, μετά τη μεταπολίτευση. Βασισμένος στο βιβλίο, ο Φώτος Λαμπρινός κυκλοφόρησε φέτος ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους με τίτλο «Καπετάν Κεμάλ, ο Σύντροφος» και πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Μιχρί Μπελλί».
Έρχεται λοιπόν η κρατική ΕΡΤ, με λεφτά ΟΛΩΝ μας και χρηματοδοτεί το προκλητικά προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ, "Καπετάν-Κεμάλ ο Σύντροφος". Ο δε σκηνοθέτης του, κάποιος Λαμπρινός, δήλωνε πριν από μήνες σε συνέντευξη ότι «οι Έλληνες ζούνε με μύθους περί ιστορικής συνέχειας του ελληνισμού» και άλλα αντίστοιχα. Αυτός ο άνθρωπος πήρε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λεφτά για να προπαγανδίζει υπέρ των συμμοριτών.
Βέβαια, και για να μη μένει καμμία αμφιβολία για το τι πρεσβεύει το σημερινό κυβερνόν κόμμα, η ΕΡΤ είναι που χρηματοδότησε και το άλλο ντοκυμαντέρ-προπαγάνδα με τίτλο "Μακρόνησος" με σκοπό την ανάδειξη των "εγκλημάτων" της Δεξιάς.
Τα δύο αυτά ντοκυμαντέρ διαφημίστηκαν από την ΕΡΤ, σε προκλητικό βαθμό (ειδικότερα από τις «πολιτιστικές» εκπομπές της Ψηφιακής ΕΡΤ). Πρέπει πραγματικά να είσαι πολιτικά αστείος να ανήκεις στη δεξιά και να ψηφίζεις ΝΔ...
Οι σύντροφοι του "καπετάν Κεμάλ", αυτοί που ηττήθηκαν στην ανταρσία του 1946-49, κέρδισαν τις μάχες στην ειρήνη.
"Σύντροφος" λοιπόν ο...Καπετάν Κεμάλ, σύμφωνα με την διαχρονική αριστερή κουλτούρα! Να τον χαίρεστε! Κι αυτόν και τους υπόλοιπους συντρόφους σας, Βούλγαρους, Αλβανούς και (ψευτο) «μακεδόνες»!
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτή τη ζωή!
Το ΚΚΕ και η αριστερά ήταν πάντα στο πλευρό των εχθρών της Ελλάδος, κι όχι των εργατών και του ελληνικού λαού! Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, Αλέκα Παπαρήγα και υπόλοιπη βολεμένη κομπανία με "αριστερή" ιδεολογία, αλλά καπιταλιστική και πολύ βαθιά τσέπη!
Πηγή: Ορθόδοξη Ελλάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop