Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Γιώργος Βαρεμένος... υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

αποθέωση της "αδέσμευτης" και "ανεξάρτητης" δημοσιογραφίας.

Ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων δημοσιογράφων προέρχεται από τις τάξεις της αριστεράς (οι γνωστές «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»του Σπύρου Χατζάρα ) είναι γνωστό και το επιβεβαιώνουν τα ποσοστά του «Δούρειου Τύπου» και των άλλων –αριστερών- παρατάξεων στην ΕΣΗΕΑ.
Έχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, «ανεξάρτητους» και «έγκριτους» δημοσιογράφους να δίνουν διαλέξεις υπέρ της (ακρο)αριστεράς, των («νεαρών») -υπό εκκόλαψη- Βοτσηδο-Κοροβεσηδο-κουκουλοφόρων και να καταδικάζουν αγανακτισμένοι οτιδήποτε εθνικό...
Τέτοια περίπτωση είναι και ο Αγρινιώτης δημοσιογράφος Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος στις εκλογές είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Αθηνών.
Ο ραδιοφωνικός, και μέχρι πρότινος και τηλεοπτικός, παρουσιαστής έχει επανειλημμένα προβάλλει την πολιτική «ατζέντα» της αριστεράς. Ήρθε ο καιρός λοιπόν να εισπράξει τα δεδουλευμένα των (ραδιοφωνικών) κόπων και των (τηλεοπτικών) θυσιών του.
Είναι ένας από τους «λαμπερούς» υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. Κοροβέσης και Ψαριανός) και λόγω της αναγνωσιμότητας του έχει επιλεγεί –στην απελπισμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να τρυπώσει στη Βουλή-, και διαθέτει πιθανότητες να εκλεγεί.
Μακάρι ο ελληνικός λαός, να τον αφήσει στην γωνία - μαζί και το κόμμα του - έτσι ώστε να αποδειχθεί ότι, τόσα χρόνια συνεχούς και επιμόνου «πλύσης εγκεφάλου» δεν είχαν αποτέλεσμα.
Στην περίπτωση που είναι... βαρεμένος ο ελληνικός λαός ο Βαρεμένος δημοσιογράφος θα βρεθεί στα έδρανα της Βουλής...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop