Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

«Μουσταφά», Η ταινία-ύμνος στον Ατατούρκ

«προσφορά» -στα κορόιδα- στους Έλληνες αναγνώστες της η «Ελευθεροτυπία».

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2009, «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» προσέφερε δωρεάν (σιγά παιδιά!!!) την ταινία «Μουσταφά» του Can Dundar.
Όπως έγραψε η «Ελευθεροτυπία», πρόκειται για «την απόλυτη βιογραφία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ενός χαρισματικού ηγέτη, του οποίου η μορφή συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σημαντικότερες προσωπικότητες που επηρέασαν καθοριστικά με την παρουσία τους τον εικοστό αιώνα».
Πρόκειται προφανώς για την αποθέωση της παράνοιας.
Μετά το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τις πάσης φύσεως αριστερές παραφυάδες, που πανηγυρίζουν για την έκδοση του βιβλίου του σύγχρονου αντάρτη «Καπετάν Κεμάλ» μαζί με το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ, μια μεγάλη καθημερινή ελληνική εφημερίδα, «προσφέρει» με την κυριακάτικη έκδοσή της, την κινηματογραφική βιογραφία του μεγαλύτερου σφαγέα Ελληνικών πληθυσμών.
Διαθέτουν φιλότιμο οι αναγνώστες και αγοραστές του εν λόγω εντύπου; Έστω μια στάλα;
Είναι απαραίτητη και η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, αλλά εν προκειμένω μόνο μια στάλα φιλότιμο χρειάζεται. Λίγο φιλότιμο, να πετάξουν στα σκουπίδια, έστω τη συγκεκριμένη ημέρα, την εν λόγω «Ελευθεροτυπία». Η οποία στα πλαίσια και στο όνομα –δήθεν- της ελευθεροτυπίας, ασελγεί στις ψυχές και την ιστορική μνήμη εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Ντροπή τους στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και ντροπή σε όλους όσοι πήραν στα χέρια τους και κρατάνε στις ταινιοθήκες τους, την ταινία προσφορά (πληρωμένη περίπου 1500 παλαιές δραχμούλες) στα κορόιδα, τους ΕΛΛΗΝΕΣ αναγνώστες της εφημερίδας.
Μεταξύ των αναγνωστών της δεν υπάρχουν Πόντιοι, Μικρασιάτες, απόγονοι προσφύγων με λίγη αξιοπρέπεια; Σύλλογοι Μικρασιατών και προσφύγων;
Που είναι η Ελληνική αξιοπρέπεια; Που χάθηκε ο σεβασμός στους νεκρούς γονείς και παππούδες τους;
Τι γίνεται πια στην Ελλάδα; Τι άλλο μένει να δούμε σε αυτόν τον τόπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop