Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Η ανακοίνωση της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ Αμφιλοχίας

την αναγνωρίζουν ως επίσημη;

"Καληνύχτα κύριε Πρωθυπουργέ...
Κυριε Πρωθυπουργε, το προχθεσινο debate ηταν η τελευταια σας ελπιδα, για να "ρεφαρετε" εστω λιγα απο τα χαμενα για την παραταξης σας και για εσας τον ιδιο. Δεν τα καταφερατε ομως, και η ελπιδα σας εσβησε οπως θα εσβηνε σε καθε ελληνα πολιτη, για καλυτερες μερες, αν ο μη γενοιτο , ειχατε εσεις το πανω χερι σ αυτην την εκλογικη αναμετρηση.
Το φθινωπορο μεγαλωνει η νυχτα...μια χαρα περιοδος για υπνο....καληνυχτα κυριε καραμανλη..καληνυχτα και να ευχηθουμε , οι εφιαλτες της εξαχρονης διακυβερνησης να μην σας ταραξουν...μια εξαετια χαμενη...μια εξαετια κοινωνικης αναλγησιας, που ομοιας της δεν γνωρισε ποτε ο τοπος...καληνυχτα κυριε καραμανλη, και οταν με το καλο ξυπνησετε να εχετε καθαρο μυαλο, για να κανετε εστω και καθυστερημενα την αυτοκριτικη σας...καληνυχτα κυριε καραμνλη, η συνταξιοδοτηση σας , στα 53 χρονια σας θα αποτελεσει το μεγαλυτερο σκανδαλο στην κοινωνικη ασφαλιση, που η Κα Πετραλια, οσους ειδικους νομους και να κανει δεν μπορει να το καλυψει....καληνυχτα κυριε καραμανλη...
τ ο σ υ ν θ η μ α σ α ς γ ι α Ε Π Α Ν Ι Δ Ρ Υ Σ Η του κρατους, και για ΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗ διακυβερνηση, φ ρ ο υ δ ε ς ε λ π ι δ ε ς γ ι α τ ο ν λ α ο!!
Καληνυχτα τεως πια πρωθυπουργε...το παρηγορο φως του Γ.Παπανδρέου, και του ΠΑΣΟΚ δεν το αντεχουν τα ματια σας...καληνυχτα και οταν ξημερωσει για σας, η ΡΑΦΗΝΑ , ειναι ενας εξοχος τοπος για απομάχους...


Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
Ο Γραμματέας

Τσόγκας Γεώργιος"

Το κείμενο αυτό αναρτήθηκε στο blog amfiloxia press. Έμεινε για κάποιες ημέρες και ξαφνικά "χάθηκε". Τι συνέβει; Θα είχε ενδιαφέρον να μας απαντήσουν.
(Διατηρήσαμε τη σύνταξη και την ορθογραφία του συντάκτη της ανακοίνωσης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop