Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Η Τουρκία είναι δουλεμπορική χώρα,

χωρίς σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Συνεχείς παρενοχλήσεις δέχεται το ελικόπτερο της ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής (Frontex) από τουρκικά μαχητικά αεροπλάνα εντός του Ελληνικού χώρου, στο διάστημα των εναέριων περιπολιών του.
Μάλιστα είδαν το φως και φωτογραφίες που λήφθηκαν από το ελικόπτερο, και κατάλαβαν όλοι ποιος λόγος ανάγκασε τους τούρκους να παρενοχλήσουν τους Λετονούς πιλότους.
Οι φωτογραφίες απεικόνιζαν πλοία τούρκων δουλεμπόρων, γεμάτα με λαθρομετανάστες, τα οποία με την συνοδεία τουρκικών πλοίων του λιμενικού ξεκινούσαν από τα τουρκικά λιμάνια και μέσα από τα χωρικά τους ύδατα, εισέρχονταν στην Ελληνική επικράτεια αποβιβάζοντας τους κυρίως στο Φαρμακονήσι.
Παρόμοιες φωτογραφίες είχε δημοσιεύει πέρσι τον χειμώνα και η εφημερίδα «Έθνος».
Πλέον οι ευρωπαίοι εταίροι έχουν καταλάβει με τι (υπανάπτυκτα και εξαιρετικά επικίνδυνα) ζώα συνορεύει η Ελλάδα.
Η Τουρκία που βιάζει σώματα και ψυχές, που λεηλατεί εθνικές ιστορίες, που επιτίθεται και καταλαμβάνει εδάφη, που καταστρέφει και λεηλατεί πολιτισμούς, διεκδικεί την είσοδό της στον πολιτισμένο Ευρωπαϊκό κόσμο.
Η Τουρκία που δε σέβεται και καταπατά τα δικαιώματα των εκατομμυρίων άτυχων κατοίκων της, που τυχαίνει να μην ανήκουν στους Μογγόλους επικυρίαρχους, αλλά να είναι μέρος των πολυάριθμων μειονοτήτων -μεταξύ τους και Έλληνες- που επιβίωσαν από τις σφαγές και τις τουρκικές γενοκτονίες, ζητά πλήρη ένταξη και σύντομα.
Ε λοιπόν όχι. Τα σύνορα της Ελληνικής επικράτειας είναι το ακραίο ανατολικό σύνορο της Ευρώπης και η Τουρκία μπορεί να είναι μέλος –του Ελληνικού πολιτισμού- αυτής της Ευρώπης μόνο σαν Ελληνική επαρχία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop