Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Η Ελλάδα δεν ανήκει πλέον στους Έλληνες

και μετατρέπεται σε Αφροασιατική αποικία.

Tα τελευταία 15 χρόνια ένα γιγάντιο κύμα περίπου δύο εκατομμυρίων (λαθρο)μεταναστών κατέκλυσε την Ελλάδα, εισβάλλοντας απρόσκλητα από όλα τα κράτη του κόσμου.
Καθημερινά η ποιότητα ζωής των Ελλήνων κατοίκων -κυρίως των οικονομικά ασθενέστερων- επιδεινώνεται.
Αλλοιώνεται η σύνθεση του πληθυσμού της χώρας με ορατό τον κίνδυνο, οι Έλληνες να γίνουν σύντομα μειοψηφία.
Η κοινωνική συνοχή τινάζεται στον αέρα και η κοινωνική ειρήνη υπονομεύεται.
Οι κρατικές υποδομές και λειτουργίες, όπως το εκπαιδευτικό σύστημα, η υγειονομική περίθαλψη, το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα και κυρίως η ασφάλεια και η δημοσία τάξη, βρίσκονται στα όρια της καταρρεύσεως,.
Σαν συνέπεια ο οικονομικός σχεδιασμός αποδεικνύεται ανεπαρκής και τους προϋπολογισμούς λυγίζουν οι έκτακτες δαπάνες, αποτέλεσμα των αυξημένων κοινωνικών αναγκών.
Με απλά λόγια, η Ελλάδα χάνει τα ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά της και βαθμιαία μετατρέπεται σε τριτοκοσμική αποικία.
Ολόκληρες αστικές περιοχές υποβαθμίζονται και απαξιώνονται οι περιουσίες των ιδιοκτητών. Μεγάλες γεωγραφικές περιοχές μετατρέπονται σε γκέτο, ενώ η αστυνομία και γενικά οι κρατικές αρχές συνειδητά αρνούνται -από προφανή φόβο- να επέμβουν.
Η ζωή όσων Ελλήνων απομένουν εκεί γίνεται μαρτυρική.
Με τους τωρινούς ρυθμούς εισβολής, οι μουσουλμάνοι που θα καταλάβουν –κυριολεκτικά- την Ελλάδα θα φθάσουν μετά λίγα χρόνια, τα πέντε (5) εκατομμύρια.
Η πραγματικότητα αυτή θα μετατρέψει σε στρατηγικό μας μειονέκτημα, την αδυναμία χάραξης εξωτερικής πολιτικής έναντι των μουσουλμανικών κρατών (μεταξύ τους και η Τουρκία).
Κάτω από την ισχυρή πολιτική πίεση και -συχνά η συνεχώς- τις απειλές των (φανατισμένων και οργανωμένων) μουσουλμάνων, η μοιραία υποχωρητικότητα της εξωτερικής μας πολιτικής, θα μας μεταβάλλει σε νοσταλγούς της τωρινής ισχυρής κυρίας του υπουργείου Εξωτερικών.
Ποιοί προωθούν και επιβάλλουν την ανοχή της ανεξέλεγκτης (λαθρο)μετανάστευσης;
Επικεφαλής τους είναι, το τσούρμο των μεγαλοεπιχειρηματιών, με κίνητρο τη φθηνή ανθρώπινη εργασία.
Μαζί τους αριστεροί με ιδεοληψίες και χρόνιες πολιτικο-ιδεολογικές αγκυλώσεις.
Και στο κατόπι τους οι εθνικά ύποπτοι, φιλοχρήματοι «ανθρωπιστές» των ΜΚΟ.
Όλοι αυτοί επιδίδονται σε (συστηματική και επίμονη) «πλύση εγκεφάλου» του λαού, ότι η ανεξέλεγκτη εισροή (λαθρο)μεταναστών είναι για το συμφέρον του.
Τα πολιτικά κόμματα –δέσμια επιχειρηματικών συμφερόντων- δεν τολμάνε να εκφράσουν τα αισθήματα και τις απόψεις της (καταναγκαστικά σιωπηρής) πλειοψηφίας.
Οι Έλληνες πολιτικοί παραλύουν από το φόβο ότι,
ή θα κατηγορηθούν από την αριστερά για ρατσισμό και ξενοφοβία
ή θα πεθάνουν από οικονομική ασφυξία, αποτέλεσμα της αντιπαραθέσεως τους με τα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Στην Ελλάδα η (λαθρο)μετανάστευση δεν έχει προοπτική αφομοίωσης ή εργασιακής αποκατάστασης, έτσι μεσο-μακροπρόθεσμα οδηγεί στον κοινωνικό κατακερματισμό και σε μελλοντικές εντάσεις και συγκρούσεις. Μέχρι και ο επίτροπος της ΕΕ. κ. Μπαρό δήλωσε ότι φοβάται αποσταθεροποίηση της ελληνικής πολιτείας.
Η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε «εμπόλεμη κατάσταση».
Η Ελλάδα που -στην ιστορική της διαδρομή χιλιάδων χρόνων- αγωνίσθηκε και νίκησε επιδρομείς και κατακτητές, μετατρέπεται σε αποικία της Νότιας Αφρικής και της Νοτιοδυτικής Ασίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop