Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Γράμμος-Βίτσι 29 Αυγούστου 2009

η σύχρονη απόπειρα πλαστογράφησης της ιστορίας.

Η κομματική εφημερίδα του σταλινικού ΚΚΕ, ο «Ριζοσπάστης», σε ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ άρθρο της, ανεπιτυχώς προσπαθεί να χλευάσει όσους Έλληνες ήταν παρόντες στην εκδήλωση Εθνικής μνήμης στο Βίτσι.
Το ΚΚΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ και μιλά για «Βαν Φλιτ», «Ιδού ο στρατός σας», «ταγματασφαλίτες», «προέδρους νεολαιών πραξικοπηματιών», τις γνωστές κομουνιστικές ανοησίες και ψευδολογίες.
Ποτέ δεν είπε ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος στον αρχηγό της Αμερικανικής Αποστολής στρατηγό Βαν Φλιτ: «Στρατηγέ, Ιδού ο στρατός σας».
(Ο στρατηγός Βαν Φλιτ, ήρθε στην Ελλάδα για να λύσει το πρόβλημα της οργάνωσης και της εκπαίδευσης του Εθνικού Στρατού. Παρουσία αναγκαία για την αντιμετώπιση της κομμουνιστικής ανταρσίας, προκειμένου να αποτραπεί πιθανή ήττα του Εθνικού Στρατού που θα σήμαινε -για τους Αμερικανούς- μετατροπή της Ελλάδος σε προπύργιο της Μόσχας στην Μεσόγειο με ταυτόχρονο -επώδυνο- Εθνικό ακρωτηριασμό).
Η φράση αυτή του Παναγιώτη Κανελλόπουλου, είναι τόσο ψεύτικη και κατασκευασμένη, όσο και η άλλη, για τον «Παρθενώνα» που χτιζόταν στη Μακρόνησο και τους άλλους τόπους εξορίας. Ο Κανελλόπουλος στην Βουλή μεταπολιτευτικά προκάλεσε τους βουλευτές του ΚΚΕ να του πουν πότε είπε τις συγκεκριμένες φράσεις και εκείνοι κατάπιαν τη γλώσσα τους.
Τα Τάγματα Ασφαλείας βρίσκονταν υπό τις εντολές των κατοχικών Κυβερνήσεων.
Καμμία σχέση είχαν με τις Αντιστασιακές Οργανώσεις ( ΕΔΕΣ, «Χ», ΠΑΟ, 542/Σύνταγμα Ευζώνων, ΠΕΑΝ κ.α.), που από το 1941 καλούσαν σε κοινή δράση την αντιστασιακή οργάνωση του ΚΚΕ (ΕΑΜ-ΕΛΑΣ) με πρωτοβουλία κυρίως του αρχηγού του ΕΔΕΣ Ζέρβα, πρόταση που αρνήθηκε (το ΚΚΕ), συκοφαντώντας, πολεμώντας και εξοντώνοντας με σφαγές τις υπόλοιπες αντιστασιακές ομάδες.
Η μετωπική οργάνωση ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (ΚΚΕ), είχε στόχο την κατάληψη της εξουσίας. Μετά την επίθεση στην πατρίδα κάθε κομμουνιστή –τότε- Σοβιετική Ένωση τον Ιούνιο του 1941, που σήμανε τη λήξη του συμφώνου μη επίθεσης (γνωστότερου ως Μολότωφ- Ρίμπεντροπ) μεταξύ Σοβιετικής Ενώσεως και (Ναζιστικής) Γερμανίας, πυρήνας του ΕΑΜ στην Μέση Ανατολή, στασίασε το 1943, εναντίον των ελληνικών δυνάμεων με κορυφαία πράξη του την ρίψη στη θάλασσα αξιωματικών και αντρών ελληνικού αντιτορπιλικού.
*Το ΕΑΜ-ΕΛ.ΑΣ (ΚΚΕ) κι όχι τα Τάγματα Ασφαλείας, έσφαξε ομαδικά (2.500) Έλληνες πολίτες στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, στο Φενεό Κορινθίας με τις διαταγές του (ομοφυλόφιλου) Θανάση Κλάρα (Άρη Βελουχιώτη).
*Το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (ΚΚΕ) υπέγραψε το (προδοτικό) σύμφωνο Πετριτσίου τον Ιούλιο του 1943 με το Βουλγαρικό κομμουνιστικό κόμμα για ανεξάρτητο μακεδονικό κράτος, υπό Βουλγαρική διοίκηση.

*Το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (ΚΚΕ) υπόγραψε με τους Γερμανούς (Ναζί) κατακτητές, το (προδοτικό) σύμφωνο Λειβαδίου Θεσσαλονίκης περί μη επίθεσης στους Γερμανούς κατακτητές.
*Το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (ΚΚΕ), κατά την διάρκεια της κατοχής διέλυσε με στρατιωτικές ενέργειες Εθνικές Αντιστασιακές Οργανώσεις (Κωστόπουλου, Καραχάλιου, Βρετάκου), το 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων στην Άμφισσα με ταυτόχρονη δολοφονία, το Πάσχα του 1944, του αρχηγού του Συνταγματάρχη Δημητρίου Ψαρρού.
*Το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (ΚΚΕ) σε συνεργασία με εγκληματίες Αλβανούς-Τσάμηδες ήταν αντίθετο στην προ
σπάθεια του Ζέρβα για απελευθέρωση Βορείου Ηπείρου.
Πράγματι ο Βορίδης ήταν επικεφαλής της νεολαίας του κόμματος της ΕΠΕΝ κατά την δεκαετία του 1980. Να τον κατηγορούν όμως οι του ΚΚΕ;
*Επιχείρησαν στο παρελθόν στην πράξη και συνεχίζουν να το διακηρύττουν, ότι στόχος τους είναι να καταλύσουν την πολυκομματική δημοκρατία. Επιχείρησαν –τότε- να εγκαταστήσουν μονοκομματικό καθεστώς αλά Στάλιν, Χότζα, Αλία και Τσαουσέσκου.
*Οραματίζονται ακόμη κομμουνιστικές προλεταριακές δικτατορίες, καθεστώτα που απέρριψαν εξαθλιωμένοι οι λαοί της Ανατολικής Ευρώπης και που αποστεωμένοι, από την πείνα, τα παρακολουθούν να τους καβαλούν –δίκην επιβητόρων- οι λαοί της Κορέας, της Κίνας, της Κούβας.
*Το ΚΚΕ, το τελευταίο Σταλινικό κόμμα του κόσμου, με την 5η Ολομέλεια του, αποφάσισε την παράδοση εθνικού εδάφους στους Σλάβους.
*Το ΚΚΕ πολέμησε μαζί με το Σλαβικό Απελευθερωτικό Μέτωπο ( ΣΝΟΦ) για να εφαρμοστεί στην πράξη η απόφαση της 5ης Ολομέλειας, διαπράττοντας εθνική προδοσία, δηλαδή παράδοση εθνικού εδάφους σε Γιουγκοσλαβία και Βουλγαρία.
*Το ΚΚΕ ευθύνεται για τη γενοκτονία- παιδομάζωμα –(δίκην Νεότουρκων πασάδων) 28.000 Ελληνόπουλων και την προώθησή τους στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
*Το ΚΚΕ δολοφόνησε χιλιάδες αθώους πολίτες με τις επιδρομές των συμμοριών του Καπετάν Γιώτη ( του μετέπειτα αρχηγού του Χαρίλαου Φλωράκη) σε Καρπενήσι, Καρδίτσα, Άμφισσα, Γιαννιτσά.
*Το ΚΚΕ δολοφόνησε χιλιάδες άντρες και αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την σφαγή των ανδρών του Σταθμού Χωροφυλακής Λιτόχωρου στις 30 Μαρτίου 1946.
*Το σταλινικό ΚΚΕ την Κυριακή 23 Αυγούστου οργάνωσε εκδηλώσεις για αντιπερισπασμό εναντίον του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 2ας Απριλίου 2009 που με συντριπτική πλειοψηφία, αποφάσισε η 23η Αύγουστου, να θεσμοθετηθεί ως ημέρα μνήμης των θυμάτων των ολοκληρωτικών καθεστώτων, του κομμουνισμού, του φασισμού, και του ναζισμού.
Το ψήφισμα αυτό αποτελεί συνέχεια της απόφασης του Συμβουλίου της Ευρώπης τον Ιανουάριο του 2006, που καλούσε τους υποστηρικτές του κομμουνισμού να κάνουν την αυτοκριτική τους, και να ζητήσουν συγνώμη και ειδικότερα από τα θύματα τους, για τα απάνθρωπα εγκλήματα που διέπραξαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα, κόμματα και οργανώσεις σε όλο τον πλανήτη.
Ποιός πιστεύει –πλην ΚΚΕ- ότι ο Στάλιν και ο Χίτλερ είχαν διαφορές μεταξύ τους;
Αμφότεροι αιματοκύλησαν την πατρίδα μας (και την Ευρώπη) ως το 1944 ο Χίτλερ και μέχρι το 1949 ο Στάλιν.
Οι αμετανόητοι σταλινικοί του Περισσού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τους, οργάνωσαν εκδήλωση στην τοποθεσία στην τοποθεσία «Χάρος» στην Κοτύλη Γράμμου.
«Τίμησαν» εκεί τους εγκληματίες του «Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας», για όλα όσα προαναφέραμε.

Το ΚΚΕ επιμένει να «ξύνει» τις –νωπές ακόμη- πληγές, ενός (συμμοριτο)πολέμου για τον οποίο ευθύνεται και που οι Έλληνες, από σεβασμό στην Ιστορική Εθνική μνήμη, ΕΠΡΕΠΕ να του θυμίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop