Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Γράμμος - Βίτσι 29 Αυγούστου 1949...

του Σπύρου Σταθόπουλου

«Εκτός της Εθνικής Παρατάξεως, είναι το ΚΚΕ.
Και ποιοι άλλοι; Και οι συνοδοιπόροι του: Όσοι αρνούνται ότι το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα προδοσίας και εγκλήματος. Καθώς επίσης και όσοι το δέχονται, ίσως ενδομύχως, αλλά αρνούνται δημόσια να καταγγείλουν το ΚΚΕ ως κόμμα εθνικής προδοσίας και εγκλήματος.
Η στάση την οποία λαμβάνουν τα διάφορα κόμματα έναντι του ΚΚΕ τα τοποθετεί εντός ή εκτός της εθνικής παρατάξεως»
Γεώργιος Παπανδρέου

Διαπίστωση σαφέστατη, κατηγορηματική, πραγματιστική, ιστορικά θεμελιωμένη κι' απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, το αίμα και την εφιαλτική προδοσία των ελληνόφωνων μπολσεβίκων πεμπτοφαλαγγιτών του σλαβοσοβιετικού ιμπεριαλισμού, συμμορίες ξενοκίνητες που σκόρπισαν τον τρόμο και βύθισαν στον πόνο και το αίμα το έθνος ολόκληρο για να το προσαρτήσουν και υποδουλώσουν ολόκληρο στην ... εργοδοτική τους σλαβοσοβιετική πατρίδα και ιδιαίτερα την Μακεδονία και την Θράκη μας, με το πρόσχημα της Ανεξάρτητης Μακεδονικής Πολιτείας!
Αλλά γενικότερα, ήδη από το 1928, ο Ελευθέριος Βενιζέλος διεσθάνθη και προέβλεψε τον ρόλο, μίας μικρής μειοψηφία τότε ελληνοφώνων μπολσεβίκων, που προετοίμαζε το έδαφος, επιζητώντας και προκαλώντας την διατάραξη και συνεχή αναταραχή της κοινωνικής τάξεως, ταυτίζοντας την πρόοδο με την παρανομία, την διαφθορά και την ανηθικότητα.
Είχε ήδη φθάσει στα συμπεράσματα του και υπήρξε ο πρώτος που αντιληφθεί τον προδοτικό ρόλο του κομμουνιστικού κόμματος και το έθεσα εκτός νόμου με το περίφημο «ιδιώνυμο» περί των μέτρων ασφαλείας του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών», αποσκοπώντας κυρίως στην διατήρηση της δημόσιας τάξης εναντίον κυρίως των κομμουνιστών. Άλλωστε, πολλά άλλα ευρωπαϊκά κράτη είχαν λάβει παρόμοια μέτρα, έχοντας σαφώς αντιληφθεί ότι οι κομμουνιστές ήδη αποτελούσαν ξένο σώμα στις πατρίδες τους, προχωρώντας και εξελισσόμενοι σε πέμπτη φάλαγγα και Δούρειους Ίππους του Μαρξιστικού -Λενινιστικού Σοβιετικού ιμπεριαλισμού.
Δεν έχω πρόθεση να εξιστορήσω τα γεγονότα και τον θλιβερό προδοτικό εγκληματικό ρόλο και την κτηνωδία του ξενοκίνητου συμμοριτισμού στην Πατρίδα μας. Προκαλούν φρίκη και ανατριχίλα και δέος. Ποτέ, μα ποτέ στις χιλιετηρίδες του Έθνους μας, δεν υπάρχει προηγούμενο τέτοιας φρίκης, δεν πρόκειται απλώς για κάποιον εφιάλτη ή Πήλιο-Γούση, ούτε καν για τους πιο στυγνούς κατακτητές. Κι' όμως, σήμερα 29 Αυγούστου του 2009, 60 χρόνια από την συντριβή του κτηνώδους ξενοκίνητου κομμουνιστοσυμμοριτισμού, μας επέβαλλαν να μιλάμε για... «εμφύλιο», νομιμοποιώντας τερατουργήματα και όχι μόνο, όταν στην... «μοιρασιά της «δημοκρατικής» εξουσίας», απονεμήθηκε σεβαστό μερίδιο και στο «συνδικάτο του εγκλήματος». Μία παράταξη εθνική που ακόμη ναρκωμένη δεν μπορεί να εξηγήσει την προδοσία που της έγινε από τους κλέφτες και απατεώνες της μεταπολιτεύσεως. Που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει φίλους και κτήνη. Που δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί πρέπει να ντρέπεται και να κομπλάρει για τον εαυτό της και το έντιμο και ελληνοπρεπές αγωνιστικό παρελθόν της. Γιατί αναγκάζεται ακόμα και τους νεκρούς της, να τους κλαίει στα κρυφά, μήπως και θυμώσουν οι σφαγείς των. Που δεν κατάλαβε καλά - καλά, πώς τους ξαναβρήκε αφέντες μέσα στο σπίτι της.
Και να αναρωτιέται 60 χρόνια σήμερα από την συντριβή του ξενοκίνητου συμμοριτισμού, ο λαός μας, να αναρωτιέται:
"με ποιους και γιατί πολεμήσαμε; Γιατί χάσαμε τα παιδιά μας, τους άντρες μας, γιατί βίασαν τις γυναίκες και τα κορίτσια μας; Άρα είστε εσείς που καταστρέφετε τα σύμβολα των αγώνων μας, παραποιείτε την ιστορία μας και αποκρύπτετε τα κομμουνιστικά εγκλήματα και την προδοσία του ΚΚΕ. Είστε κι εσείς οι κύριοι υπεύθυνοι για όλα τα εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα. Για όλα τα δεινά, παλαιά, νέα και νεώτερα. Και χαριεντίζεστε και στην Βουλή με τους Κουκουέδες; Ενώ αντιθέτως δολοφονήσατε ή καταδικάσατε σε αργό θάνατο τους υπέργηρους Αξιωματικούς πολεμιστές του Εθνικού μας Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι. Κι' ούτε ένα στεφάνι στου Μακρυγιάννη, στις πηγάδες και στο Γράμμο και στο Βίτσι. Γιατί να μην ησυχάσουν, επιτέλους, έστω και νεκροί κάτω από αυτό το χώμα, που άγιασαν με την θυσία τους";
θα κλείσω με μερικά αποσπάσματα ενός περιοδικού της αληθινής αλήθειας (κι όχι σαν τα... σοφιστικά σας) που δυστυχώς δεν υπάρχει πια...

«Ντοκουμέντα 1940-1949» του κ. Σειρά:
«Τον τελευταίο καιρό γίνεται μία έντεχνη και συστηματική προσπάθεια από «ειδικούς» και μη, συνειδητά ή ασυνείδητα διαστρεβλώσεως των γεγονότων. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που γι' αυτούς που αγωνίστηκαν και έχυσαν το αίμα τους - ζωντανούς και νεκρούς - αποτελεί βαριά ύβρη και ακόμη μεγαλύτερη προσβολή. Δεν πρόκειται για γεγονότα αμφισβητούμενα... Όλα έχουν ξεκαθαρισθεί. Υπάρχουν τα έγγραφα - επώνυμα και ενυπόγραφα. Έγγραφα που διαβάζοντας τα, δοκιμάζεις φρίκη, αγανάκτηση, ντροπή. Υπάρχουν οι φωτογραφίες της προδοσίας και των εγκλημάτων, τα ονόματα των σφαγιασθέντων, δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες, οι ιατροδικαστικές εκθέσεις, οι μαρτυρίες - αδιάψευστα ντοκουμέντα. Και ζητούν όλοι αυτοί, όλα αυτά, να τα αγνοήσουμε, να τα κάψουμε, να τα καταστρέψουμε. Και να γράψουμε καινούργια ιστορία, αυτή τη φορά γραμμένη μέσα στα σαλόνια και τις βρώμικες κρεβατοκάμαρες των συνοδοιπόρων. Ισχυρίζονται επίμονα ότι η Βουλγαροκομμουνιστική επιδρομή κατά της πατρίδος μας, ήταν πόλεμος εμφύλιος!
Που σημαίνει στην απλοελληνική γλώσσα και της ΕΡΤ και ΝΕΤ, ότι ο πόλεμος αυτός ήταν αναμέτρηση μεταξύ ατόμων της αυτής φυλής (κι ο εφιάλτης κι' ο Πήλιο-Γούσης της αυτής φυλής ήσαν!!!). Κι' άλλοι ισχυρίζονται ότι ο πόλεμος αυτός ήταν... ιδεολογικός. Που σημαίνει ότι όλα αυτά, οι ενυπόγραφες προδοσίες, τα εγκλήματα, οι αγχόνες, τα παλουκώματα, οι σταυρώσεις, οι βιασμοί των κοριτσιών, το παιδομάζωμα, τα τσεκούρια, τα κονσερβοκούτια, οι ανατινάξεις, ή καταστροφή της Ελλάδος, δεν ήταν βάρβαρη, ξενοκίνητος επιδρομή, αλλά... συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων, διαπληκτισμοί στα καφενεία ή ανάπτυξης ιδεών στα βιβλία και στα έντυπα. Ότι ήταν δηλαδή Χαρτοπόλεμος! Με τέτοια «εφόδια» η συνοδοιπορία έχει εξαπολύσει μία νέα επίθεση κατά του ελληνικού λαού, μια νέα επιβουλή. Πολύ πιο επικίνδυνη από κάθε άλλη φορά...»
«Αν κατά την δεκαετία 1940-1949 έγινε μία συνεχή ένοπλη ξενική και ξενοκίνητη επιδρομή κατά της Ελλάδος, τώρα γίνεται μία νέα, εκσυγχρονισμένη, προσαρμοσμένη στην σημερινή εποχή, στα σημερινά δεδομένα. Τον τελευταίο καιρό γίνεται μία οργανωμένη, συστηματική προσπάθεια παραποιήσεως της Ιστορίας μας, διαστρεβλώσεως των γεγονότων και διαφθοράς, κυρίως της νεολαίας μας.»...

«Οι προδότες μετατρέπονται σε πατριώτες και ήρωες! Οι δολοφόνοι και σφαγείς των πατέρων μας, των γυναικών μας, των παιδιών μας και των μικρών μας κοριτσιών, αποκαλούνται θύματα». «Αγαπητέ φίλε θα δοκιμάσεις βαθιά απογοήτευση, αν θελήσεις να ρωτήσεις κάποιο νέο μας, γι' αυτή την περίοδο, την πιο ένδοξη ίσως των τριών χιλιάδων χρόνων της Ιστορίας μας. Οι νέοι μας εγκαταλελειμμένοι, ανοργάνωτοι και αβοήθητοι, κατακλυσμένοι από το ψέμα, την δημιουργία και τον κιτρινισμό, δειλά αλλά σταθερά, αποπροσανατολίζονται, ξεκόβουν από τον εθνικό κορμό...»
Το 1940! Όχι ο Ιωάννης Μεταξάς στους εισβολείς.
Το 1940-1948: Ναι οι Κομμουνιστοσυμμορίτες στους Σλαβοσοβιετικούς.
Το 1949! Όχι ο Εθνικός Στρατός και ο Λαός. Μέχρις εδώ: Όχι στην λήθη, ΗΛΙΘΙΟΙ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop