Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΚΟΛΑΣΗ έγιναν στον ΛΑ.Ο.Σ.!

ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ. : Εάλω ο λαός του ΛΑ.Ο.Σ.

γράφει ο “Αντισοφιστής” , Σπύρος Σταθόπουλος.

Την προδοσίαν πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη όμως κανένας». Ευκολόπιστε πιστέ λαέ και πάντα προδομένε! Κι' οι προφήτες δεν είπαν ψέματα κι όσοι γνώριζαν πολλά και διάφορα δεν ήταν συκοφάντες! Σ' ένα κλειστό ληστρικό σύστημα διαφθορέων και διαφθαρμένων διαπλεκόμενων ντόπιων και ξένων μεγαλοεπιχειρήσεων και κομμάτων, σαν το δικό μας δεν ήταν καθόλου εύκολο να διεισδύσεις.
0 μόνος τρόπος η δύναμη των αγανακτισμένων πατριωτών και των μη προνομιούχων επανστατημένων πολιτών αγωνιστών και ιδεολόγων εθνικιστών.
Να χρησιμοποιήσεις και να εκμεταλλευτείς την οργή τους εναντίον του φαύλου κατεστημένου.
Ούτως και εγένετο στο πρώτο Συνέδριο του ΛΑΟΣ, σε μια ε­κρηκτική και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα των κατά ενενήντα τοις εκατό δεξιών εθνικιστών ενάντια στην επελθούσα άθλια και εξηρτημένη μεταπολιτευτική αριστερό-σοσιαλιστρική και «νεοδημοκρατική λαίλαπα».
Σύνθημα και όραμα επαναστατικό με κεντρική ιδέα και αιχμή το «ρήξη και ανατροπή» του «συστήματος». Σταθήκαμε και στάθηκα δίπλα στον Πρ­όεδρο «επαναστάτη». Δώσαμε αίμα και ψυχή, παρατήσαμε και παράτησα τις ε­παγγελματικές μου δραστηριότητες και οικογένειες ανιδιοτελώς και με κάθε θυ­σία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Έζησα μαζί του και δίπλα του κάθε στιγμή. Προσωπικά λιντσαρίστηκα άγρια με σοβαρές σωματικές βλάβες στις προηγούμενες εκλογές από αναρχο-αριοτερούς εγκληματίες... με κάθε είδους συνέπειες που διαρκούν και θα διαρκέσουν. Κι' όμως αυτό καθ' εαυτώ το γεγονός δεν με πείραξε καθόλου. Με πείραξε όμως η πλήρης αδιαφορία και η παραμικρή αλληλεγγύη του κόμματος και του ... συναγωνιστή προέδρου. Ότι μου συνέβη, μου συνέβη προασπίζοντας το εκλογικό περίπτερο του κόμματος όταν δεχθήκαμε δύο άτομα επίθεση εγκληματική και καταστροφή του περιπτέρου από 15 αναρχικούς νυχτιάτικα. Αναπνέω ακόμη μόνο και μόνο χάρις στην επέμβαση του γιου μου και του ανιψιού μου, για να βρεθούμε και... κατηγορούμενοι!
Δεν αναφέρω το γεγονός για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο για την συμπεριφορά του κόμματος... για λόγους που προτιμώ να μην αναφέρω...! Άλλωστε η αξιοπρέπεια μου δεν μου επέτρεψε να ζητήσω συμπαράσταση μια και το κόμμα το αποσιώπησε, παρ' ότι θα μπορούσε και έπρεπε να το εκμεταλλευτεί κομματικά τουλάχιστον! Αλλά...
Για φαντασθείτε αν υποψήφιος άλλου κόμματος είχε υποστεί, ότι εγώ....
Ακολούθησαν γενικά πλείστα όσα μελανά σημάδια και σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές και ιδεολογικές θέσεις του κόμματος, ειδικά μετά την είσοδο μας στην Βουλή.
Εκκαθάριση, διαρροές και παραιτήσεις ή διαγραφές κορυφαίων στελεχών και συνιδρυτών του κόμματος. Υπάρχει λίστα 300 και πλέον υψηλόβαθμων στελεχών - αγωνιστών που απομακρύνθηκαν, διεγράφησαν ή παραιτήθηκαν λόγω αλλαγής πλεύσεως του ΛΑΟΣ για να αναφερθώ μόνο στον ακούραστο και εξάδελφο του Προέδρου, Γενικό Διευθυντή του Κόμματος, του θανόντος πρόσφατα αειμνήστου Γιώργου Παπαχριστόπουλου!
Συνεχίστηκαν τα «συστημικά»-πολιτικά παιχνιδάκια του πολιτικαντισμού και η... ικεσία — στήριξη και συνεργασία της διεφθαρμένης Νέας Δημοκρατίας, η πρόταση ονομασίας των Αιθουσών του Κοινοβουλίου, σε Αίθουσες Λαμπράκη και Παναγούλη, η κατάθεση στεφάνου στους... ήρωες ανύπαρκτους νεκρούς του Πολυτεχνείου, η πρόταση στον Πρόεδρο της Βουλής να καθιερωθεί ως επέτειος εναντίον της ... χούντας η... αντίσταση του πλοιάρχου Παπά...!
Η κομματική απαγόρευση της κατάθεσης στεφάνου στους Νεκρούς ήρωες του Μακρυγιάννη, του Γράμμου και του Βίτσι, του κλίματος Δωρίδος κλπ - κλπ, σε αντίθεση με το στεφάνι του Πολυτεχνείου και το τρισάγιο του Παναγούλη.
Για να έρθουν οι όπως σε παλαιότερο άρθρο μου ονόμασα «οβιδιακές μεταμορ­φώσεις» του ΛΑ.0.Σ. και συμπόρευση με το μεταπολιτευτικό «Σύστημα» ανατρέποντας όπως επίσης έγραψα το σύνθημα «ρήξη και ανατροπή» σε «ανατροπή της ρήξης»!
Για να κορυφωθεί και πέσουν πλέον οι μάσκες με την κ. Τζαβέλλα πρώτη στην λίστα του Ευρωψηφοδελτίου, την οποία σέβομαι απόλυτα σαν κυρία, έστω κι' αν δεν την γνωρίζω. Γνωρίζω όμως την προέλευση της, ότι είναι τελείως ξένο σώμα με την πολιτική και τις ιδέες του ΛΑ.0.Σ. και προφανώς επιλογή του κατεστημένου και του περίφημου κατά τον Γεώργιο Καρατζαφέρη και το πασίγνωστο «Κ0.ΛΑ.ΣΗ.» δηλαδή Κόκκαλη - Λάτση - Σημίτη, καθ' ότι αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Λάτση, Αντιπρόεδρος της Intracom του Κόκκαλη και διορισθείσα Διοικητής του ΟΑΕΔ από τον κ. Μητσοτάκη και επί Σημίτη κλπ κλπ.
Για να έχουμε και εδώ ανατροπή του «ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ.» σε «ΣΗ.ΛΑ.ΚΟ.» δηλαδή Σήμερα Λαός Κολασμένος! Οι θέσεις της είναι τελείως αντίθετες με εκείνες του ΛΑ.Ο.Σ. λόγω της φιλοτουρκικής της πολιτικής, αλλά προπαντός είχε προκαλέσει θυελλώδεις αντιδράσεις ακόμη και στην Νέα Δημοκρατία όταν σε διάφορες εκδηλώσεις αναφέρονταν στην Βόρειο Ήπειρο ως ... «Νότια Αλβανία» όπως άλλωστε έπραξε και ο Αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρώην Ευρωβουλευτής κ. Γεωργίου όταν αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» στο Ευρωκοινοβούλιο. Ας μην ξεχνάμε γενικότερα και τον ακατάσχετο «εισοδισμό» στελεχών του ΠΑΣΟΚ και του Ριζοσπάστη στον... ΛΑ.Ο.Σ.! Με ταυτόχρονη διαρροή των Δεξιών και Εθνικιστικών στελεχών. Προσθέτω επίσης την βαρυσήμαντη δήλωση του Αντιπροέδρου της Εθνικής Κυβερνήσεως Στυλιανού Παττακού προς τους απανταχού ομοϊδεάτες: «Τους Ζυγούς λύσατε» από το ΛΑ.Ο.Σ, με απλά λόγια μακριά από τον μεταλλαγμένο ΛΑ.Ο.Σ.
Απευθυνόμενος σε φίλους ομοϊδεάτες και συναγωνιστές θα τους πω, ψηφίζοντας ΛΑΟΣ είναι σαν να γλύφουμε εκεί που φτύναμε ή σαν να φτύνουμε την μούρη μας στο καθρέπτη. Πίστη στις Ιδέες μας και σεβασμό στην Αξιοπρέπεια και την τιμή μας. Τέρμα στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα». Ψηφίστε ότι η εθνική συνείδηση σας επιβάλλει, αρκεί να είναι καθαρόαιμοι εθνικισταί σε κόμμα εθνικιστικό.
Προσωπικά, ντρέπομαι, που παρ' ότι αποστασιοποιήθηκα προ πολλού από το ΛΑ­ΟΣ, στα χαρτιά παραμένω ακόμη ως... Σύμβουλος Προέδρου.
Θα θυμίσω μόνο στον Πρόεδρο, ότι πριν περίπου δύο ή τρία χρόνια μου έστειλε να του μεταφράσω από ξένη εφημερίδα άρθρο, σχετικά με το κόμμα του Αυστριακού εθνικιστή Χάιντερ, που σε άρθρο της έγραφε ότι «Ο Χάιντερ, ως κόμμα εθνικιστικό είχε λάβει περίπου 28% και συγκυβέρνησε. Πήραν τα μυαλά του αέρα και ανοίχτηκε ελαφρώς αριστερίζοντας, αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές... πάτωσε.»
Το πάθημα του έγινε μάθημα και επανήλθε στις αρχικές του θέσεις. Αποτέλεσμα, ραγδαία άνοδος και προοπτική συγκυβερνήσεως. Δύστυχα πρόσφατα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό. Κλείνοντας σήμερα καταθέτω και την ουσιαστική παραίτηση μου από τον ΛΑ.Ο.Σ. και σαν... «Σύμβουλος Προέδρου» μια τελευταία συμβουλή:
«Το ΠΡΟ-ΠΟ» (ΠΡΟδοσία - ΠΟλιτικαντισμός) δεν κερδίζει πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop