Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Ο «Αριστερός Πατριώτης» του Καρατζαφέρη...

Ο 6Οχρονος παλαιοκομμουνιστής Αλέξης Οικονόμου, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, προκαλεί τους ψηφο­φόρους του ΛΑΟΣ με παλαιοκομμουνιστικές αναλύσεις στην στήλη του στην «Α-1».
Έχει απίστευτες εμμονές, μισεί α­φάνταστα τους Αμερικανούς και περηφανεύ­εται να διαλαλεί ότι υπήρξε επί χρόνια αρθρο­γράφος του «Ριζοσπάστη».
Την Παρα­σκευή 20 Φλεβάρη από την εκπομπή του στο «Τηλεάστυ», είπε επί λέξει :
«Εγώ μένω στην Κυψέλη και βλέπω το Λύκειο της πλατείας Κυψέλης. Σε πληροφορώ ότι πολλές φορές κάθομαι έξω από τα κάγκελα και Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ που βλέπει παιδάκια απ' όλα τα χρώματα τα Αλβανάκια, τα Ρωσάκια, τα Μαυράκια, τα οποία παίζουν με τα Ελληνάκια. Μου αρέσει!.. Αυτό είναι μία εικόνα του κόσμου που θα θέλαμε, να μην είχαν συγκρούσεις οι Λαοί και να ζουν αγα­πημένα, ο καθένας με τις ιδιαιτερότητες του»!..
Εξέφρασε δε την θλίψη του που το «αγαπημένο» του ΚΚΕ δεν προσεκάλεσε τον ΛΑΟΣ στο πρόσφατο Συνέδριό του και έσπευσε να δηλώσει ότι σέβε­ται τους Αγώνες του ΚΚΕ ενάντια στον Αγγλοαμερικάνικο Ιμπεριαλισμό!..
ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟ­ΤΕΡΑ, Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ε­γκαινίαζε το ανακαινισμένο (το είχαν κάψει οι αρι­στεροί) βιβλιοπωλείο του εθνικιστή εκδότη Γιάννη Γιαννάκενα στο κέντρο της Αθήνας και κατέληγε ως εξής την σύντομη ομιλία του:
«Έχουμε κερ­δίσει ιδεολογικά, έχουμε κερδίσει την μάχη του βιβλίου, που πριν 25-30 χρόνια φαινόταν αδύ­νατο. Είναι θέμα χρόνου οι Ιδέες μας να κερδί­σουν και πολιτικά. Οι ιδέες των βιβλίων που θα βρείτε εδώ, οι ιδέες του κάθε ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ»!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop