Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Γεια στο στόμα σου, Σταύρο Λάλα!

Στην Ελλάδα θεωρούμε την λέ­ξη «Εθνικιστής» συνώνυμο του «Φασίστα» και του «Ρατσιστή».
Αυτό επεσήμανε ο Έλληνας ΣΤΗΒΕΝ ΛΑΛΑΣ, μιλώντας την Κυριακή 4 Μαΐου 2009, στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον «Αλ­φα»...
Εχοντας απέναντί του την (αριστερή) συντάκτρια της «Ελευθεροτυ­πίας», Χριστίνα Κοραή, που προσπαθούσε να τον πείσει πως ήταν βλάκας που έμεινε 13 χρόνια στις Αμερκανικές φυλακές, για να δίνει (χωρίς αμοιβή) απόρρητες πληροφορίες στην Ελλάδα, ο 55χρονος Σταύρος είπε:
«Στο μέλλον θα φανεί ποιος με πρόδωσε… Το 2010 θα μιλήσω με ονόματα… Ο,τι γίνηκε σε μένα γίνηκε..
Δόξα τω Θεώ, πολεμήσαμε κι είμαστε τώρα πίσω στην πατρίδα. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω.
Οι γονείς μου μάθανε να πιστεύω στο Θεό, στην Πατρίδα, στη Σημαία και στην Οικογένεια.
Το ελληνικό κράτος τώρα είναι σε αναστολή, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Μού ‘δειξε ότι η Ελλάδα στηρίζει τους Έλληνες.
Γιατί αν δε με υποστήριζε θα ήμουν ακόμη στην Αμερική. Εκείνο όμως που με στενοχωρεί είναι η έννοια που έχει πάρει η λέξη «Εθνικιστής».
Δηλαδή άμα βάλεις μια Ελληνική Σημαία στο σπίτι σου, άμα λες κάτι που στο εξω­τερικό λέει ο κάθε πολίτης γα την χώρα του και είναι περήφανος εδώ είναι ανάποδα τα πράγμα­τα. Εθνικιστής, δηλαδή η λέξη αυτή τι θα πεί;
Ε­μείς, εδώ πέρα στην Ελλάδα δεν πρέπει να προ­σκυνήσουμε το μέρος μας, την Πατρίδα μας να την αγαπάμε; Γιατί, αν δεν προσκυνήσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει»!..
Κι ενώ είχαν μείνει όλοι άναυδοι, εκείνος τους «αποτελείωσε», λέγοντας το εξής για τους ανθέλληνες κι όσους μισούν την Ελλάδα:
«Στην Αμερική που γεννή­θηκα και μεγάλωσα, λένε: «Αν δεν σου αρέσει η Χώρα, σήκω φύγε»!.. Δηλαδή, στα Εγγλέζικα, «Love it, or Leave it».
Όσοι έχουνε παράπονα και δεν τους αρέσει εδώ πέρα, ή έχουνε πρόβλημα με την Σημαία, ή με τους Εθνικιστές και τέτοια πράματα, ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ»!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop