Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Νίκη ή (Μα)Νίκι για τον Καρατζαφέρη!

Ξέρετε ποια ήταν η μεγάλη αγωνία των στελεχών του ΛΑΟΣ τις μέρες που συνεδρίαζε η (δια)βόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ στον «Α­στέρα» της Βουλιαγμένης;
Να μην σκάσει μύτη η 65χρονη Νίκη Τζαβέλλα, που ο (μεγάλος) αρχηγός έβαλε στην πρώτη θέση του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. Όλοι ξέρουν ότι η (Φερε)Νίκη ήταν παρούσα και στην πρώτη συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ στην Αθήνα, που έγινε επί πρωθυπουργίας του Μητσοτάκη (22 έως 25 Απριλίου 1995) στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης!..
Η κ. Τζαβέλλα (που ουδέποτε έκρυψε ότι είναι «παιδί» του Κ. Μητσοτάκη) έχει παραστεί και σε άλλες συνεδριάσεις της (κοσμαγάπητης) Λέσχης, που (συχνά-πυκνά) καταριώνται οι βουλευτές του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος και Άδωνις Γεωργιάδης και (με επιφύλαξη) ο Μάκης Βορίδης...
Σε πρόσφατη εκπομπή του Χαρδαβέλλα με θέμα τους λαθρομετανάστες, ο Άδωνις-Σπυρίδων (γνωστότερος ως «Μπουμπούκος») κατηγορούσε τον Βαλλιανάτο ότι τον χρηματοδοτεί (μέσω «Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι») ο Ουγγρο-Εβραίος μεγαλοχρηματιστής Τζώρτζ Σόρος.
Στα «Νέα» της 23ης Μαΐου 2003, περιγράφεται η διάλεξη που έδωσε ο Σόρος σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.
Πρώτη και κα­λύτερη (εκπροσωπώντας –τότε- την Ιntracom του Σωκράτη Κόκκαλη) η κ. Νίκη Τζαβέλλα, που ήταν α­πό τα ελάχιστα πρόσωπα που δέχτηκε να συνα­ντήσει εκείνο το βράδυ ο πολύς Σόρος!
Τι έχεις να πεις Κυριάκο Βελόπουλε, που εδώ και 2 χρόνια έχεις... αποκαλύψει ότι το «Ιδ­ρυμα Κόκκαλη» (του οποίου αντιπρόεδρος υπήρξε επί χρόνια η κ. Τζαβέλλα) έδωσε υποτροφία στον σημερινό ανθέλληνα υπουργό Εξω­τερικών των Σκοπίων Μιλοσόφσκι;
Η κυρία Τζαβέλλα έσκασε μύτη στην πιάτσα το 1990-93, όταν ο Μητσοτάκης την διόρισε Διοικητή του ΟΑΕΔ.
Το 1992, σε συνέντευξη της στον «Επεν­δυτή» είχε αποκαλέσει την Βόρειο Ήπειρο... ΝΟ­ΤΙΟ ΑΛΒΑΝΙΑ και τότε είχε γίνει πανελλήνιος σά­λος, γιατί ήμασταν υπό την επήρεια των Συλλαλητηρίων νια την Μακεδονία. Μετά (1997), η Φερενίκη τα βρήκε με τον Σημίτη ο οποίος την διόρισε αντιπρόεδρο του «Αθήνα 2004».
Να τι είχε πει η κ. Τζαβέλλα στα «Νέα» της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου 1997, σε συνέντευξη «πίνγκ-πόνγκ» που της είχε πάρει ο (μακαρίτης) Γιάννης Διακογιάννης:
«ΕΡ: Λενε ότι συμπαθείτε τοΠΑΣ0Κ...
ΑΠ.: Η γοητεία της Κεντροαριστεράς...
ΕΡ.:Σε τι θα διαφωνούσατε;
ΑΠ.: Με τον κ. Σημίτη; Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι.
ΕΡ.: Σας λείπει ο κ. Μητσοτάκης α­πό την ηγεσία της Ν.Δ.;
ΑΠ.: Μου λείπει ο κ. Μητσοτάκης από την ηγεσία της χώρας.
ΕΡ.: Ποια χώρα θαυμάζετε;
ΑΠ.: Τις Ηνωμένες Πο­λιτείες.
ΕΡ.: Ποιον ξένο πολικό θα θέλατε να «αντιγράψετε»;
ΑΠ.: Τον Τζώρτζ Μπους»!!!.

Στα «Νέα» της Δευτέρας 22 Νο­εμβρίου 1999, ό­που υπάρχει ρε­πορτάζ από την ιστορική επίσκεψη του τότε Πλα­νητάρχη Μπίλ Κλί­ντον στην Αθήνα (Σάββατο 20 Νοέμβρη 1999), όταν οι αριστεροί είχαν κάψει την πρωτεύουσα εις ένδειξιν διαμαρτυρίας...
Το Προεδρικό ζεύγος είχε καταλύσει σε ξενο­δοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, το οποίο βρισκόταν υπό πολιορκίαν από τους κομμουνιστές.
Η Χίλαρυ Κλίντον είχε δει τό­τε 14 επιφανείς Αθήναιες με πρώτη και καλύ­τερη την κ. Τζαβέλλα, η οποία και διοργάνωσε το ραντεβού της Χίλαρυ, μαζί με την κολλητή της κ. Έφη Παπαθεοδωροπούλου - Ουάϊνμπεργκ (μητέρα της διάσημης Αμερικανο-Ελληνο-Εβραίας τραγουδίστριας Νάντιας Ουάινμπεργκ) η οποία είναι εδώ και χρόνια το επιφανέστερο μέλος του Ελληνο-Αμερικανο-Εβραικού Λόμπυ στην Ελλάδα.
Επίσης η κυρία Τζαβέλλα είναι θερμός θι­ασώτης της Ελληνοτουρκικής Φιλίας, έχει ταχθεί ΥΠΕΡ της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ενώ ο Κα­ρατζαφέρης δηλώνει συνεχώς και παντού ότι ε­ίναι εναντίον!), τάχθηκε ΥΠΕΡ του Σχεδίου Ανάν ο Σημίτης την συμβουλευόταν το 1999-2002, ενώ έχει και άριστες σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ!
Διατηρεί άριστες σχέσεις με το Εβραϊκό Λόμπυ (μέσω της Νίκης ο γιος του Αριέλ Σαρόν ενδια­φέρθηκε προ τριετίας να αγοράσει την νήσο Πά­τροκλος έξω από το Σούνιο για να στήσει Καζί­νο!).
Η κ. Τζαβέλλα παραι­τήθηκε τον Μάιο του 2000 από την Οργανωτική Επιτροπή του «Αθήνα 2004» επικαλούμενη την ασθένεια του συζύγου της.
Τα «Νέα» μας πλη­ροφορούν πως ο σύζυγος της νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Τέλ - Αβίβ και η κ. Τζαβέλλα έκανε συνεχή ταξίδια για να τον βλέπει!..
Διαβάζουμε, επίσης στα «Νέα» της Δευτέρας 18 Μαΐου 1998:
«ΠΕΝΤΑΜΗΝΗ ποινή φυλάκισης επέβαλε ερήμην το Δ' Τριμελές Εφετείο της Αθήνας στην κ. Νίκη Τζαβέλλα, άλλοτε διοικητή του ΟΑΕΔ για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ' ε­ξακολούθηση.
Η κατηγορία αφορά την παράνο­μη μετάθεση του αρχαιότερου διευθυντή του ΟΑΕΔ κ. Θεοχάρη Αραμπατζή -τον Μάιο του 1990 - από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και Νήσων στην τοπική υπηρεσία Καλλιθέας, ό­που ο κανονισμός προβλέπει υπάλληλο κατώ­τερου βαθμού. Εις βάρος του κ. Αραμπατζή, η κ. Τζαβέλλα, είχε παράλληλα κινήσει παράνομη πειθαρχική δίωξη, είχε πραγματοποιήσει παρά­νομη παρακράτηση μισθού και, τέλος, δεν είχε συμμορφωθεί με τη σχετική ακυρωτική απόφα­ση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών»!...
Ο Γιώργος Καρα­τζαφέρης αγνοεί ότι η πρώτη του Ευρωβου­λευτίνα δεν διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο; Ε­κτός κι αν έκανε Αναίρεση στον Αρειο Πάγο και το Εφετείο την δικαίωσε. Είναι κι αυτό ένα ερώ­τημα που θέλει απάντηση.
Ιδού και μερικές χαρακτηριστικές ατάκες της αυριανής Ευρωβουλευτίνας του ΛΑΟΣ, που φιλοξενήθηκαν στον «Παραπολιτικό» των «Νέων»:
1) Η Νίκη Τζαβέλλα στην «Οικονομική και Βιομηχανική Επιθεώρηση» τον Απρίλιο του 2000: «Όσες από εμάς παρέμει­ναν θηλυκές με τις αδυναμίες τους, δεν απέκτη­σαν στην εργασιακή αγορά τη βαρύτητα που κα­λούμαστε να έχουμε. Εγώ συγκαταλέγομαι στις γυναίκες που ενσυνείδητα παραμέρισαν τη θη­λυκότητα τους. Δεν είμαι μια κομψή γυναίκα, δεν προσέχω θέματα μακιγιάζ...»!!..
2) Η κ. Νίκη Τζα­βέλλα σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Γυναί­κα» τον Μάιο του 2000: «Ξέρω ότι ο καθένας που με πλησιάζει -σε ποσοστό 99%, για να μην πω 100% κάτι θέλει από μένα. "Νικάκι μου, συ­ναλλαγματικές είμαστε", μου λέει μια πολύ αγα­πημένη φίλη μου, η Τζίνα Μαμιδάκη, κι έχει δίκι­ο»!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop