Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

«Στρατός Κατοχής» οι Έλληνες στην Ανατολική Θράκη!!!

Τι θα γίνει με το αίσχος του Ραδιοσταθμού της Εκκλησίας;

Έχει παραγίνει το κακό με τον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας και τους ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ που "κουβάλησαν" εκεί οι φίλοι του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που κυριολεκτικά τον μετέτρεψαν σε μπουζουκομάγαζο.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009 ακούγαμε στον «Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, την εκπομπή «Στα καθ' ημάς», που παρουσιάζει η συγγραφέας και ιστορικός Μαριάννα Κορομηλά.
Αναφερόταν στην θρυλική ελληνική πόλη της Ανατολικής Θράκης Αίνο, που την αναφέρει και ο Όμηρος στην Ιλιάδα.
Το πρωί λοιπόν του Σαββάτου, η Μαριάννα Κορομηλά είπε τα εξής κατάπτυστα:«Η Αίνος, πόλις αρχαιότατη (;), πλουσιότατη και με αδιάλειπτη ιστορία από τα πολύ πρώιμα αρχαϊκά χρόνια, μέχρι και τα τέλη του 19ου αιώνα……ενώ ταυτόχρονα, στην άλλη άκρη του Δέλτα, αναπτυσσόταν μια άλλη κωμόπολη, το Δεδέαγατς (!), που αργότερα ονομάστηκε Αλεξανδρούπολη. (!!!)
.......Οι διωγμοί σε βάρος των Ελλήνων της Θράκης ανάγκασαν χιλιάδες ΑνατολικοΘρακιώτες να εγκαταλείψουν τα πατρογονικά τους εδάφη. Πολλοί δεν επέστρεψαν μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Κι όταν ηττήθηκε κατά κράτος η Ελλάδα στο Μικρασιατικό Μέτωπο, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ υποχρεώθηκε να εκκενώσει την Ανατολική Θράκη από τον Έβρο μέχρι την Μαύρη Θάλασσα Αρχές Οκτωβρίου του 1922, οι τελευταίοι Έλληνες κάτοικοι της Αίνου πήραν τον δρόμο της προσφυγιάς, αφήνοντας την πόλη τους στις φουσκοθαλασσιές και στις πλημμύρες, στα αγρίμια και στα θαλασσοπούλια»!!..Τι να της πεις της κυρίας; Τι να πεις και σ' αυτούς που την επέλεξαν να (παρ)μορφώνει ιστορικά το πλήρωμα της Ελλαδικής Εκκλησίας;
Ντροπή τους!!! Ο Ελληνικός Στρατός που προσπάθησε να απελευθερώσει το 1922 την προαιωνίως Ελληνική (και κατοικούμενη κατά 95% από Έλληνες) Ανατολική Θράκη, ήταν ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ κατά τον Ραδιοσταθμό του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου!Ντροπή σας ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...

**** Διαβάστε επίσης:
O Iερώνυμος κατέστρεψε τον τελευταίο πνευματικό σταθμό.
Προστάτης των Λαθρομεταναστών ΚΑΙ ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος.
Αφελληνίσθηκε ο Ραδιοσταθμός της Εκκλησίας.
Εχουμε βγάλει στο σφυρί την πατρίδα μας.
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.
Αίρεση να μιλάς για την πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop