Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Αφελληνίστηκε ο «Ραδιοσταθμός της Εκκλησίας»...

Τελικά ακούει κανείς το πρόγραμμα του;

*Εκεί -από καιρό τώρα- σταμάτησε κάθε αναφορά στην Ελλάδα, περιορίστηκαν οι θρησκευτικοί ύμνοι και στην θέση τους παίζονται αριστεροκουλτουριάρικα τραγούδια, από Θεοδωράκη και αριστερότερα...
**Κυριολεκτικά έγινε κατάληψη από –διεθνιστές και εθνομηδενιστές- θεολόγους της Θρησκευτικής Ακαδημίας Δημητριάδος, όπως ο Αλέξανδρος Καρυώτογλου, ο Μάριος Μπέγζος, ο Σταύρος Γιαγκάζογλου.
Οι εκπομπές του αρχιμανδρίτη Ανανία Κουστένη, από 3 εβδομαδιαίως έγινε μία, με απαγόρευση –όπως από τα πράγματα προκύπτει- να μην αναφέρεται σε θέματα Ελληνικής Ιστορίας!..
***Αντικατέστησαν τον δημοσιογράφο Σωτήρχο, με την τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη, που –κατά την ομολογία της- στο «τσακ» ξέφυγε το θάνατο από χρήση ουσιών, η οποία έχει γίνει γνωστή, με το «ιστορικό» τραγούδι της,
«Χωρίς δεκάρα, πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;
Πως θα βάλουμε στεφάνι στον Αι Γιάννη;
Μάλλον δεν θ' αντέξω, με άλλον θα τα μπλέξω»,
που τραγούδησε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, πριν 30 χρόνια και πριν ακόμη ανακαλύψει τις ουσίες, την κουλτούρα, την Αριστερά και την πρόοδο!!!
Η Βιτάλη –που το μόνο προσόν της είναι πως ανήκει στο στενό φιλικό περιβάλλον του άλαλου και άφαντου Μητροπολίτου Αθηνών- διαβάζει κάθε Δευτέρα βράδυ αποσπάσματα από τον Ιωάννη Χρυσόστομο και άλλους Εκκλησιαστικούς Πατέρες , που όπως λέει «σημάδεψαν την καριέρα της»!..
****Κόπηκε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας Φούντας που είχε μία εξαίσιο εκπομπή για την Παλαιά Διαθήκη και τον αντικατέστησαν με τους (αριοτερο)κουλτουριάρηδες Νότη Μαυρουδή, Λάμπρο Λιάβα και Μαριάννα Κορομηλά.
*****Και το αποκορύφωμα, πολλαπλασιάστηκαν οι ώρες των εκπομπών –7 την εβδομάδα- του Δημήτρη Κοσμόπουλου, που φιλοξένησε στον Εκκλησιαστικό Ραδιοσταθμό τον συγγραφέα Βασίλη Γκουρογιάννη -υβριστή των πολεμιστών της Κύπρου 1974.
Επιβραβεύτηκε προφανώς από τον Αρχιεπίσκοπο για την αντεθνική και υβριστική συμπεριφορά του!
Πρόσφατα στον «Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας» έδωσε συνέντευξη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Όταν η δημοσιογράφος Αδαμαντία Μπούρτζινου τον ρώτησε αν έχει δίκιο ο Ελληνογάλλος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς σχετικά με το φιλμάκι του για το Μουσείο της Ακροπόλεως ότι, ρασοφόροι κατέστρεψαν τον Παρθενώνα απάντησε:
«Δεν ήταν αυτή η πολιτική της Εκκλησίας, αλλά είναι αλήθεια ότι φανατικοί υπήρχαν πάντοτε»!..
Τελικά συμφωνεί ή διαφωνεί με τον Γαβρά αλλά και με όλα όσα γίνονται ο Αρχιεπίσκοπος;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop