Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Επίσκοπος Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Προστάτης των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

«Που ήσουνα νιότη που έδειχνες…πως θα γινόταν άλλος».

Ο πλέον «Εθνικιστής» Μητροπολίτης της Ελλαδικής Εκκλησίας, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος (ναι καλέ, «ο πρώην…. Χωροφύλακας», που τον έλεγε η αριστεράντζα) διάλεξε ως βοηθό του, τον τέως εφημέριο του Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών αρχιμανδρίτη Προκόπιο (Πετρίδη), και νυν Επίσκοπο Κερνίτσης, (ΕΔΩ σχετικό video) είναι ταγμένος πλέον στο ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ (νεο-κατακτητών της Ελλάδος) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, και με αυτό το κριτήριο επέλεξε τον βοηθό του!!!!!
Η χειροτονία του (αποδεδειγμένου) προστάτη των (νέο-κατακτητών) λαθρομεταναστών, έγινε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009 στον Άγιο Παντελεήμονα.
Ο Αρχιμανδρίτης Προκόπιος, είναι αυτός που «έφτασε» στα πρόθυρα εγκεφαλικού, και κατέβασε στους δρόμους των κινητοποιήσεων, τους Έλληνες κατοίκους της ενορίας του, παραδίδοντας τα κτήρια της Εκκλησίας στους λαθρομετανάστες και μετέτρεψε τη γειτονιά τους σε «γκέτο».
Μάλιστα ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος πανηγυρίζει από το blog του:
«Η επιλογή του π. Προκοπίου στη Θέση του Βοηθού μου ήταν δι εμέ προσωπικώς μια πολύ υπεύθυνη αλλά και πολυώδυνη απόφαση.
Πολυώδυνη, διότι βρέθηκα στην ανάγκη να παρακάμψω έντιμους και φιλότιμους Κληρικούς μας, οι οποίοι με αφοσίωση υπηρετούν την Εκκλησία χρόνια τώρα. Προσπάθησα να επιλέξω ό,τι καλύτερο μπορούσα από τον εκκλησιαστικό χώρο….. ……στολίζεται από πολλά πνευματικά χαρίσματα…..Είναι σεμνός και ταπεινός κληρικός……………ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!
Όλοι ενθυμούμεθα τα ζωηρά γεγονότα εις βάρος των μεταναστών στην οδό Αχαρνών λίγο καιρό πριν………. Εγώ τον επέλεξα και τον εξεχώρησα»

Στη χειροτονία ήταν (σιγά μην έλειπε…) και ο Επίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος.
Αυτός τουλάχιστον ήταν συνεπής στα (διακηρυγμένα) ιδεολογικά του πιστεύω και επανέλαβε τα -ακριβώς- αναμενόμενα.
«…….θα ήθελα να τονίσω από την διακονία σου, είναι η αγάπη…...στους ξένους, οι οποίοι ήλθαν κοντά σου, και……βρήκαν προστασία. Βέβαια, υπήρξαν και άνθρωποι (Σ.Σ. Πάλι καλά που δεν έβρισε –για μία ακόμη φορά- τους Έλληνες κατοίκους, που διαφωνούν με την –αριστερή- ιδεολογία του) οι οποίοι το είδαν με διαφορετικό τρόπο... Αλλά είναι και μία ευκαιρία να πούμε από αυτή την θέση ότι:……..οι Μετανάστες, που είναι αδελφοί μας,………ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ,……δεν μπορούμε να το στερήσουμε…..το ψωμί…….επειδή είναι αλλόθρησκοι ή ξένοι... Ο χώρος της Εκκλησίας είναι για όλους τους ανθρώπους» .
Αυτά από τον Ιερώνυμο!!!
Δεξιούληδες Έλληνες Ορθόδοξοι τον οβολό σας –αμέσως τώρα- στον υβριστή σας Ιερώνυμο (Σ.Σ. Θυμηθείτε, «οι αριστεροί είναι πιο πιστοί», ε ρε και να το είχε εκστομίσει κάτι ανάλογο ο μακαριστός Χριστόδουλος…) και στον «Εθνικιστή» (ναι καλέ, ο «πρώην χωροφύλακας», που τον έλεγε η αριστεράντζα) Καλαβρύτων Αμβρόσιο….. Έχουν εκατομμύρια (μουσουλμανικά) στόματα να θρέψουν!
Τρέξτε, τώρα αμέσως, -κορόιδα Δεξιούληδες- Έλληνες θρησκευόμενοι, να δώσετε τον οβολό σας στο παγκάρι της γειτονικής στο σπίτι σας, εκκλησίας. Κι αν έχετε κάνα περιουσιακό στοιχείο –κατά προτίμηση μονοκατοικία, ας είναι όμως και διαμέρισμα ή και κτήμα- αφήστε το στην Ελλαδική Εκκλησία, να εγκαταστήσει Πακιστανούς, Ινδούς ή Αφρικανούς –Αλβανοί και πάσης φύσεως Ανατολικοί είναι πλέον παρελθόν-, κλέφτες Ελληνικών περιουσιών, προστάτες πορνών, διακινητές και εμπόρους ναρκωτικών.
Αφού «έχουμε εντολή από τον Χριστό μας», αυτό πρέπει να κάνετε και αργήσατε μάλιστα!
Τον Ιησού Χριστό, οι Επίσκοποι της Ελλαδικής Εκκλησίας, τον μετέτρεψαν σε κάτι σαν τον Κάρολο Μάρξ. Όπως οι αριστεροί για του κόσμου τις …αλακίες που έκαναν και κάνουν, επικαλούνταν το Μαρξιστικό δόγμα, έτσι και οι Χριστιανοί Ιεράρχες. «Τόπε ο Ιησούς Χριστός» κι έξω από την πόρτα.
Κι αν σου «κοτάει» -που λέει κι η μανούλα μου-, (γιατί μόνο τον «κοτεράκια» με την κοκαϊνη γέννησε μανούλα και θα την επικαλείται;), «αν σου κοτάει» πήγαινε κόντρα στο «θέλημα του Ιησού Χριστού»!
Αν τώρα είσαι «πονηρό και ακάθαρτο μυαλό» -καλή ώρα- και σου μυρίζει παρασκήνιο ή καμμιά συμφωνία Ιερώνυμου με Αμβρόσιο; «Τώρα δεν γίνονται αυτά (με σοσιαλιστή –επιεικώς- Επίσκοπο Αθηνών), μόνο επί ημερών Χριστόδουλου».
Κοιτάτε Έλληνες, κατάντια Ορθοδόξων Χριστιανών Ιεραρχών.
Από τον -Εθνικό Ήρωα (γιατί όχι Άγιο, Ορθόδοξοι Ιεράρχες;)- Γερμανό Καραβαγγέλη, που για την ελληνικότητα και την ελευθερία της Μακεδονίας έσφαζε Βουλγάρους κομιτατζήδες, από τον Παπαφλέσσα (γιατί όχι Άγιο, Ορθόδοξοι Ιεράρχες;), που πολεμούσε στο Μανιάκι για να μείνει χριστιανική η Ελλάδα, από τον Αθανάσιο Διάκο (γιατί όχι Άγιο, Ορθόδοξοι Ιεράρχες;), που τον παλούκωσαν για της «πατρίδος (Ελλάδος) την Ελευθερία», φτάσαμε στον Ιερώνυμο, τον Αμβρόσιο και τους φίλους τους, που μας λένε φόρα παρτίδα να την «κάνουμε», μαζί με τα παιδιά μας, από την Ελλάδα όπου γεννηθήκαμε, αφού όμως τους αφήσουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία, για να φιλοξενήσουν και να θρέψουν – οι «έχουμε εντολή από το Χριστό»- κάποια (πόσα άραγε; Πέντε; Δέκα; Παραπάνω;) εκατομμύρια Αφρικανούς κι Ασιάτες –μουτζαχεντίν- ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!
Έτσι όπως πάμε, οι βοηθοί των (λαθρο)μεταναστών Χριστιανοί Επίσκοποι, θα αφορίσουν –αναδρομικά- τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Αθανάσιο Διάκο, τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, επειδή «ήταν Εθνικιστές και σκότωναν –φιλήσυχους- Τούρκους «νόμιμους μετανάστες» στην Ελλάδα και τους επίσημους καλεσμένους τους, Αρβανίτες του Αλή ή Αιγύπτιους στρατιώτες του Ιμπραήμ»...
Αυτοί δεν είναι Ορθόδοξοι ΕΛΛΗΝΕΣ Επίσκοποι. Βοηθοί (λαθρο)μεταναστών είναι πλέον, που για τους δικούς τους λόγους, βάλθηκαν να τρελάνουν, και σε ένα βαθμό τα κατάφεραν, τους απλούς -κι απλοϊκούς- Έλληνες.
Κι αν αυτά κάνει και λέει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος (ναι καλέ ο «πρώην χωροφύλακας» που έλεγε η αριστεράντζα), φανταστείτε τι σκέπτονται και τι ακριβώς θα κάνουν σε πρώτη ευκαιρία, οι Επίσκοποι που ανήκουν ιδεολογικά στην Αριστερά, που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία στην Ιεραρχία της Ελλαδικής Εκκλησίας.
Άμεσος λοιπόν χωρισμός Κράτους και Εκκλησίας.
Μόνο έτσι θα ξυπνήσετε πιστοί –αστοί (αστειο)δεξιούληδες- και θα ζητάτε λογαριασμό για κάθε ένα από τα ευρώ, που θα διαθέτετε στο παγκάρι της ενορίας σας.
Μόνο έτσι θα καταλάβετε –αστοί (αστειο)δεξιούληδες- ότι δίπλα σας υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, -ελληνικές οικογένειες- ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ που ζουν φτωχά -πεινάνε, διψάνε και κρυώνουν- που δεν έχουν – δεν είναι βλέπετε μετανάστες- το ενδιαφέρον της «εκκλησιαστικής πρόνοιας των μεταναστών» και τότε αντί για το εκκλησιαστικό παγκάρι και ταμείο, θα ψάξετε και θα εντοπίσετε μόνοι σας τον ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑ «μετανάστη», να του αποθέσετε χωρίς την «εκκλησιαστική μεσιτεία» τον οβολό σας.
Τότε μόνο, ο οβολός σας θα πιάσει τόπο και θα σας γεμίσει με χαρά ότι, κάποιοι ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ σας, είναι χορτάτοι και δεν κρυώνουν.

Τότε θα αισθανθείτε την ανταπόδοση της αγάπης σας, στα υγρά μάτια των γονιών που θα βοηθήσετε και τότε θα είστε βέβαιοι πως δεν θα «εισπράξετε ποτέ φωτιά ή τσεκούρι, σαν ανταπόδοση»!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop