Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

«ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

θα ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...

Δεν πρόλαβε να αναλάβει το Υπουργείο πρώην Δημοσίας Τάξεως και νυν Προστασίας του Πολίτη και ανέλαβαν δράση οι Ειδικές Ομάδες για να βάλουν σε τάξη την –απαράδεκτη- κατάσταση που είχαν επιβάλλει οι πασίγνωστοι των Εξαρχείων και η σκόπιμη αδιαφορία του Παυλόπουλου, που ήθελε την... «Αστυνομία αμυνόμενη»!
Τα Εξαρχειόπουλα νόμιζαν πως είχαν να κάνουν με τους γνωστούς «Πάκηδες», τους (ελαφρο)δεξιο-κεντρούληδες που, είχαν κάνει για χάρη τους, το κέντρο της Αθήνας «αποστρατικοποιημένη ζώνη».
Πίστεψαν πως θα τους αναγνωρίσει το Πα.Σο.Κ. όσα έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια με τους... «αγώνες» τους για την επάνοδο του Σοσιαλισμού στη χώρα!
Το καθεστώς Χρυσοχοϊδη λοιπόν ανέλαβε δράση και οι τα Εξαρχειόπουλα –κάνοντας την «ανάγκη φιλότιμο»- προσπαθούν να το γυρίσουν και στην πλάκα –η καρδούλα τους το ξέρει- γράφοντας πως «εφόσον τα ηνία της χώρας κρατούν «σύντροφοι αντιεξουσιαστές», το Indymedia δεν έχει να προσφέρει τίποτε περισσότερο στον κοινωνικό πόλεμο και έτσι αποφασίσαμε να διακόψουμε τη λειτουργία του, σε μια προσπάθεια αυτοκαταστολής, ευγενική προσφορά προς τους «συντρόφους αντιεξουσιαστές» των κυβερνητικών εδράνων».
Αφού το υπηρετήσατε όλα αυτά τα χρόνια, το Πα.Σο.Κ. τώρα σας αδειάζει –μαζί με το Συ.Ριζ.Α. - και σας πετάνε σαν στημένες λεμονόκουπες.
Το κάνουν γιατί έρχεται σύντομα, το μεγάλο ξεπούλημα της ονομασίας της Μακεδονίας και δεν θέλουν να σας έχουν ανάμεσα στα πόδια τους...
Βρήκε την ευκαιρία λοιπόν ο υπουργός να κάνει δηλώσεις για να... κρατήσει ισορροπίες –θα του φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον- χαϊδεύοντας αυτιά, λέγοντας ότι,
«έχω φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές και συμφωνώ σε πολλά μαζί τους. Δεν είναι φίλοι μας, όμως, οι χούλιγκαν και οι βάνδαλοι που καταπατούν τα δικαιώματα των άλλων πολιτών».
Ναι υπουργέ. «Βάνδαλοι και hooligans». «Ότι πεις εγώ»…. που λέει και το τραγούδι. Η λέξη «αριστεροί τρομοκράτες», είναι απαγορευμένη στην Ελλάδα!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop