Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Να τον χαίρονται τον Στυλιανίδη στη Ν.Δ.

η υποφηφιότητα Καρατζαφέρη στη Ροδόπη, «ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ».

Ο κ. Στυλιανίδης μίλησε για την απόφαση του Καρατζαφέρη να κατέβει υποψήφιος στην Ροδόπη, λέγοντας τα εξής:
«Βρέθηκα αντιμέτωπος με σκληρούς και ακραίους κύκλους και από τις δύο πλευρές που δεν δίστασαν να σπείρουν μύθους, να επενδύσουν πάνω σ’ αυτό και να χτίσουν διχασμό στην τοπική κοινωνία προσπαθώντας να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να μπορούν να χειραγωγούν τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.....
....αναφέρομαι στην υποψηφιότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη στην Κομοτηνή.
Αναφέρομαι ευθέως γιατί γνωρίζει ότι η υποψηφιότητά του στο νομό μας ούτε ψήφους μπορεί να του αποφέρει πολλούς, γιατί είναι ένας μικρός νομός και ούτως ή άλλως απευθύνεται στον μισό απ’ αυτόν, στους χριστιανούς μόνο, ούτε βεβαίως έδρα διότι ο εκλογικός νόμος δεν τον διευκολύνει σε κάτι τέτοιο.....Λέει ότι έρχεται να πολεμήσει το τουρκικό προξενείο...... διευκολύνεις την χειραγώγηση της μουσουλμανικής μειονότητας, αφαιρείς δύναμη από τους χριστιανούς υποψηφίους και συμβάλλεις στην εκλογή περισσοτέρων μειονοτικών και πολλές φορές ακραίων μειονοτικών στο ελληνικό κοινοβούλιο.....
.....Ο κ. Καρατζαφέρης γνωρίζει ξεκάθαρα τι πράττει γιατί τον ενημέρωσα πολύ πριν από τις εκλογές όπως ενημέρωσα και όλους τους πολιτικούς αρχηγούς...... Ρώτησα όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του στην Κομοτηνή: Έχει ξανάρθει στον τόπο μας; Έχει ξαναρθεί στην Κομοτηνή; Ή θα ξανάρθει μετά τις εκλογές; Γιατί έχουμε κουραστεί από τους ξενόφερτους επισκέπτες και σωτήρες...... Οι Θρακιώτες είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι, έχουμε ένα χούι όμως. Ποτέ τα θέματα του σπιτιού μας δεν τα αναθέτουμε σε ξένους επισκέπτες».
Πηγή: "ΧΡΟΝΟΣ" της Θράκης

Ώστε λοιπόν ΞΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ο Καρατζαφέρης. Στην Καβάλα, στην Σταυρούπολη Ξάνθης, στο Παρανέστι Δράμας και στην Ελευθρούπολη ή στο Ζυγό Καβάλας, γνωρίσαμε τους Έλληνες Θρακιώτες και διαπιστώσαμε πως η λέξη "ΝΤΡΟΠΗ", αποτελεί μέρος του λεξιλογίου τους.
Προφανώς ο Στυλιανίδης δεν τη γνωρίζει και δεν αποτελεί μέρος του δικού του λεξιλογίου.
Να τον χαίρονται στο σπαρασσόμενο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη και να τον φροντίζουν ως "κόρη οφθαλμού", μη και χάσει " η Βενετιά βελόνι".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop