Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

"Αναψυκτήριο Μαγγίνας" ....Τώρα και με τη Ντόρα!

Οι πολιτικοί κάνουν ότι μπορούν για να μείνουν στον αφρό!!

Και μέσα στην «οχλαγωγία» τη μετεκλογική ξεχάσαμε τον Βασίλη Μαγγίνα. Προεκλογικά έκανε μια «κωλοτούμπα» ξεγυρισμένη.
Σε συνέντευξή του σε Αιτωλοακαρνανικό μέσο, πριν ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος από τον -τότε- αρχηγό του Κωνσταντίνο Καραμανλή Β΄, εμφανιζόταν σίγουρος για τη συμμετοχή του και μας καλούσε να τον εκλέξουμε.

Διαβάστε τι έλεγε:
«*Ερ.: Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανακοινωθεί τα ψηφοδέλτια, επιτρέποντας έτσι και τη διάδοση σεναρίων. Μάλιστα φαίνεται να μην υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο επιλογής των υποψηφιοτήτων. Τι να περιμένουμε από τη λίστα της Ν.Δ.;
-Η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών είναι αποκλειστική προνομία του Προέδρου του Κόμματος. Είμαι βέβαιος ότι όπως σε όλη τη Χώρα και στο Νομό μας, θα καταρτίσει ένα αξιόμαχο και δυνατό ψηφοδέλτιο νίκης.
Όσον αφορά στα "σενάρια" και στις "διαδόσεις", οι αντιπαλότητες και οι κακώς νοούμενοι ανταγωνισμοί πάντοτε υπάρχουν. Μην αποδίδεται όμως καμία σημασία.
**Ερ. : Διεκδικείτε την επανεκλογή σας, για πολλοστή φορά, ως βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Απευθυνόμενος στους Αιτωλοακαρνάνες, με ποιο μήνυμα τους καλείτε να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο σας;
-Οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας γνωρίζουν καλά ποιος είμαι και με τιμούν -όπως τους τιμώ και εγώ- όλα αυτά χα χρόνια.
Με την ίδια αποφασιστικότητα και με περισσότερη ένταση θα συνεχίσω να υπηρετώ τούς συμπολίτες μου Αιτωλοακαρνάνες, αξιοποιώντας γι' αυτούς με τον καλύτερο τρόπο την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους».

Τότε είχε ξεχάσει το «αναψυκτήριο» Μαγγίνα, τους Ινδούς «φιλοξενούμενους», την έμμεση διαφυγή εργοδοτικών εισφορών και τις πληγές που προκάλεσε.
Όταν ο Καραμανλής Β΄ τον «άδειασε», το γύρισε το έργο. «Υπέβαλε παραίτηση», για να «μην προκαλέσει ζημιά στην παράταξη». Μεγαλύτερη απ΄ όση προκάλεσε , για να είμαστε δίκαιοι όχι μόνος του, με το «αναψυκτήριο» Μαγγίνα, την εισφοροδιαφυγή και την Ινδική «φιλοξενία», δεν θα μπορούσε να προκαλέσει με την παρουσία του στα ψηφοδέλτια.
Τώρα η καταφυγή του είναι η Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου. Ανακοίνωσε ήδη ότι, «στηρίζει την υποψηφιότητα της για την αρχηγία του κόμματος». Αντί να αποχωρήσει μετανοιωμένος και ζητώντας ταπεινά «συγνώμη», για τα δεινά που προκάλεσε, ως κυβέρνηση, αλλά και με το «αναψυκτήριο» Μαγγίνα, καθώς και την δήθεν «φιλοξενία», στην περηφάνεια των απλών ανθρώπων της παρατάξεως που όντως τον τίμησε επί σειρά ετών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop