Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Εurabia, ή πως ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....

Ο Ολλανδός πολιτικός Geert Wilders, Πρόεδρος του Κόμματος της Ελευθερίας με ομιλία του που έγινε στη Νέα Υόρκη στις 25/09/08 είχε ως στόχο την οργάνωση μιας Συμμαχίας Πατριωτών για την αναχαίτιση της Τζιχάντ στην Ιερουσαλήμ.
Εδώ μας ενδιαφέρουν οι διαπιστώσεις του για την κατάσταση στην Ευρώπη σήμερα και κυρίως αύριο.
«Ήρθα στην Αμερική με μία αποστολή. Τα πράγματα δεν πηγαί­νουν καλά στον παλιό κόσμο. Εγκυμονεί ένας μεγάλος κίνδυνος και είναι δύσκολο να είναι κανείς αισιόδοξος.
Μπορεί να βρισκό­μαστε στο τελικό στάδιο της ισλαμοποίησης της Ευρώπης. Αυτό δεν αποτελεί μόνο έναν ξεκάθαρο και άμεσο κίνδυνο για την ίδια την Ευρώπη αλλά και για την Αμερική και την ίδια της επιβίωση της Δύσης.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι το τελευταίο προπύργιο του Δυτικού πολιτισμού που θα έρθει αντιμέτωπο με μία ισλαμική Ευρώπη.
Η Ευρώπη που γνωρίζετε αλλάζει. Κατά πάσα πιθανότητα έχετε δει τα αξιοθέατα. Αλλά σε όλες αυτές τις πόλεις, σε αρκετές περι­πτώσεις λίγα μόλις τετράγωνα από τους τουριστικούς προορισμούς, υπάρχει ένας άλλος κόσμος.
Πρόκειται για έναν κόσμο μιας παράλληλης κοινωνίας που είναι το αποτέλεσμα της μαζικής μετανάστευσης των Μουσουλμάνων. Σε όλη την Ευρώπη αναδύεται μία νέα πραγματικότητα.
Υπάρχουν ολόκληρες γειτονίες που είναι μουσουλμανικές όπου ζουν λίγοι ντόπιοι. Και εάν βρεθούν εκεί μπορεί να το μετανιώ­σουν. Αυτό ισχύει και για την αστυνομία. Πρόκειται για έναν κόσμο με μαντίλες όπου οι γυναίκες κυκλοφορούν φορώντας ρούχα που μοιάζουν με άμορφες σκηνές σπρώχνοντας καροτσάκι για μωρά μαζί με μία
ομάδα παιδιών.
Οι σύζυγοι τους, ή οι αφέντες τους εάν θέλετε, περπατούν τρία βήματα μπροστά τους. Υπάρχουν τζαμιά σε πολλές γωνίες των δρόμων. Τα μαγαζιά φέρουν επιγραφές που εσείς και εγώ δεν μπορούμε να διαβάσουμε. Δύσκολα θα βρείτε κάποια οικονομική δραστηριότητα.

Αυτά είναι μουσουλμανικά γκέτο που ελέγχονται από θρησκόληπτους φανατικούς και ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε κάθε πόλη της Ευρώπης.
Αποτελούν τον θεμέλιο λίθο για τον έλεγχο όλο και μεγαλύτερων εκτάσεων των εδαφών της Ευρώ­πης προχωρώντας από δρόμο σε δρόμο, από γειτονιά σε γειτονιά, από πόλη σε πόλη.
Υπάρχουν τώρα χιλιάδες τζαμιά στην Ευρώπη με περισσότερους πιστούς από τις εκκλησίες.

Και σε κάθε Ευρωπαϊκή πόλη υπάρχουν σχέδια για την ανέγερση Υπέρ -Τεμενών που θα επισκιάζουν όλες τις εκκλησίες στην περιοχή. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Θέλουν να πουν: «Εμείς κυβερνάμε.»
Σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις το ένα τέταρτο του πληθυσμού απο­τελείται ήδη από Μουσουλμάνους.
Απλώς πάρτε το παράδειγμα του Αμστερνταμ, της Μασσαλίας και του Μάλμο στη Σουηδία. Σε πολλές περιπτώσεις η πλειοψηφία του πληθυσμού κάτω από την ηλικία των 18 αποτελείται από Μουσουλμάνους.
Το Παρίσι βρίσ­κεται τώρα περικυκλωμένο από μουσουλμανικές γειτονιές. Το ό­νομα Μοχάμεντ είναι το πιο γνωστό για τα αγόρια σε πολλές πό­λεις.
Σε κάποια δημοτικά σχολεία στο Άμστερνταμ δεν γίνεται κα­μία αναφορά στις φάρμες διότι τότε θα έπρεπε να αναφερθούν στα γουρούνια και κάτι τέτοιο θα ήταν προσβλητικό για τους Μου­σουλμάνους.
Πολλά δημόσια σχολεία σερβίρουν μόνο φαγητό χαλάλ σε όλους τους μαθητές.
Στο Άμστερνταμ, που κάποτε ήταν μία πόλη ανοχής, οι ομοφυλόφιλοι ξυλοκοπούνται σχεδόν αποκ­λειστικά από Μουσουλμάνους.
Οι μη Μουσουλμάνες γυναίκες συχ­νά ακούν να τις αποκαλούν «πουτάνες.»
Οι δορυφορικές κεραίες δεν στρέφονται προς την κατεύθυνση των τοπικών τηλεοπτικών καναλιών αλλά κάνουν λήψεις από τις χώρες προέλευσης των Μουσουλμάνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop