Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Αντιστασιακή κουκουλοφόρος η Αγία Φιλοθέη!!!!

Ορθόδοξοι κληρικοί και μοναχοί εκδηλώνουν δημοσίως τη λατρεία τους προς την Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά που καθημερινά τρομοκρατεί τις πόλεις της Ελλάδος.
Τον Φεβρουάριο 2009 σε επίσημη εκδήλωση της Αρχιεπισκοπής Αθη­νών για την Μνήμη της Προστάτιδος των Αθη­νών Αγίας Φιλοθέης, μίλησε η γνωστή στους εκκλησια­στικούς κύκλους Μοναχή Μεθοδία.
Να τα λόγια της από τηn εκπομπή της κ. Βαρβάρας Μεταλληνού (παπαδιάς του παπα-Γιώργη) στον «Ραδιο­σταθμό της Εκκλησίας»...
ΜΟΝΑΧΗ ΜΕΘΟΔΙΑ: «Είμαι πεπεισμένη ότι ένα από τα μηνύματα της Αγίας Φιλοθέης στους σημερινούς νέους είναι ότι είναι ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ της εποχής της»!!..
Στην ομιλία του δε, ενώπιον του Προέδρου Παπούλια και του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στον Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη, ο Μητροπολί­της Πρεβέζης Μελέτιος διέπραξε γκά­φα, που πέρασε εντελώς «απαρατήρητη» από τους πιστούς που είχαν κατακλύ­σει τον Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη την Κυριακή της Ορθοδοξίας...
ΑΓΙΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ: «Λέει ένας σο­φός πρόγονος μας, ο μεγάλος φιλόσοφος Πλά­των: 0 άνθρωπος που δεν έχει διάθεση να κάμει κάτι για τις ιδέες του, δείχνει ένα από τα δύο: Ή ότι οι ιδέες του δεν αξίζουν δεκάρα, ή ότι ο ίδιος δεν αξίζει δεκάρα»!..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον Πρεβέζης Μελέτιο, όλοι γνωρί­ζουν ότι η φράση δεν ανήκει στον Πλάτωνα αλλά στον μεγάλο Αμερικανό Ποιητή και οπαδό του Εθνικοσοσιαλισμού Έζρα Πάουντ!..
Καλά, δεν υπάρχει ένας επιεικώς μορφωμένος άνθρωπος εκεί στην Αρχιεπισκοπή, που να ελέγ­χει τις επίσημες ομιλίες των Δεσποτάδων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop