Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Αν δεν είσαι ευτυχισμένος εδώ, τότε φύγε !

Όταν ορισμένοι αναλυτές έκαναν λόγο για τον επικείμενο "πόλεμο των πολιτισμών" (εννοώντας το τεράστιο πολιτισμικό χάσμα Δύσης και Ανατολής), κατεβλή­θη προσπάθεια να υποτιμηθεί το "σενάριο".
Σήμερα βιώνουμε αυτό ακριβώς. Μουσουλμάνοι, προε­ρχόμενοι απο ακραία θεοκρατικά κράτη, με μια ιδιάζουσα άποψη περί ζωής, προσπαθούν να επι­βάλλουν τα δικά τους ήθη και έθιμα σε όλες τις χώρες, στις οποίες έχουν καταφύγει σαν λαθρομετανάστες.
Μια από αυτές τις χώρες είναι και η Αυστραλία.
Φανταστείτε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα που βιώνουν σε αυτό το άψογα οργανωμένο κράτος, που ο Αυσ­τραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd προέβη σε δη­λώσεις που απηχούν το λαϊκό αίσθημα των Αυστ­ραλών (και όχι μόνο!).
Με πληροφορίες περί νέων τρομοκρατικών επιθέσεων σε δυ­τικές χώρες, ανακοινώθηκε ότι, οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζουν με τους κανόνες τις ισλαμικής σαρίας θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Αυστρα­λία!
O Αυστραλός πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι οι ειδικές υ­πηρεσίες πρέπει να παρακολουθούν μουσουλμάνους & τζαμιά, για να αποφύγουν τρομοκρατικές ενέργειες. Απευθυνόμενος στους μουσουλμάνους της Αυστραλίας είπε:
"Βαρέθηκα να ανησυχεί το έθνος, σχετι­κά με το αν προσβάλλουμε κάποιες ομάδες ή την κουλτούρα τους. Από τότε που οι τρομοκράτες ε­πιτέθηκαν στο Μπαλί, γίναμε μάρτυρες μας έκ­ρηξης πατριωτισμού απ' την πλειοψηφία των Αυσ­τραλών…. Μιλά­με κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι ισπανικά, λιβανέζικα, αρα­βικά, κινέζικα, ιαπωνικά, ρωσικά ή οποιαδήποτε άλ­λη γλώσσα. Γι' αυτό αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!...
Οι περισ­σότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στον Θεό. Με τις Χριστιανικές αρχές θεμελιώθηκε αυτό το Έθνος κι αυτό είναι απολύτως αναμφισβήτητο... Αν ο θεός σε προσβάλλει, τότε σου προτείνω να σκεφτείς σοβαρά κάποιο άλλο μέρος του κόσμου για να το θεωρήσεις ως καινούργιο σου σπίτι, γιατί ο Θεός εί­ναι κομμάτι της κουλτούρας μας... Μόλις πάψεις να διαμαρτύρεσαι και να παραπονιέσαι σχετικά με τη Σημαία μας, τους όρκους μας, τα χριστιανικά πισ­τεύω μας ή τον τρόπο ζωής μας θα σε ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείς μια άλλη μεγάλη αυστραλιανή ελευθερία ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ. Αν δεν είσαι ευ­τυχισμένος εδώ, τότε φύγε. Δεν σε αναγκάσαμε να έρθεις. Έτσι, δέξου τη χώρα που σε δέχτηκε»!
Απίστευτες για τα ελληνικά δεδομένα οι παραπά­νω δηλώσεις... Εδώ εμείς έχουμε τον Πάκη αρμόδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop