Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Η "προοδευτική" ΝΔ και οι άλλοι "οπισθοδρομικοί"

Το δημοσίευμα που βλέπετε, δεν είναι από την «εκσυγχρονιστική» «Καθημερινή» του Αλαφούζου με τους Καρκαγιάννη- Παπαχελά-Μπουκάλα- Μανδραβέλη, ούτε καν από τον «Ελεύθερο Τύπο». Είναι το σημείωμα εκδότη του «Αδέσμευτου Τύπου» (Κυριακή 24 Αυγούστου 2008), με την πέννα του Δημήτρη Ρίζου ο οποίος αντί για ερυθρά αιμοσφαίρια έχει γαλάζια που γράφουν «Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Στο σημείωμα υπερηφανεύεται(!)ότι η Ν.Δ. είναι περισσότερο..«προοδευτική» και έχει προωθήσει περισσότερα μέτρα εις βάρος της εκκλησίας, της γλώσσας και των παραδόσεων από ό,τι το ΠΑΣΟΚ και η Αριστερά!
Μάλιστα γράφει ότι τον διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους μόνον η Ν.Δ. μπορεί να τόν επιβάλει, διότι η «δημοκρατική παράταξη φοβάται μην την πουν άθεη και αντίχριστη και χάσει κουκιά!»
(Η Ν.Δ. δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, τα "κουκιά" της τα έχει κλεισμένα σε μαντρί).
Ξέχασε όμως στα «εκσυγχρονιστικά» μέτρα-για τα οποία υπερηφανεύεται-να συμπεριλάβει και το βιβλίο της Ρεπούση (που σε συνεργασία με τη Γιαννάκου-μην την ξεχνάμε αυτή-προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι Έλληνες καλοπερνούσαν στην φιλελεύθερη και ανοιχτόμυαλη Οθωμανική Αυτοκρατορία) αλλά και το βιβλίο της Γλώσσας (το οποίο διδάσκει "φιλοσοφικά πονήματα" των κ.κ. Κ. Σημίτη, Ν. Δήμου, Γκασμέτ Καπλάνι κ.ά. εκσυγχρονιστών).
Πράγματι, μόνο η Ν.Δ. θα τολμούσε να βάλει Σημίτη στο σχολείο! Ενθυμούμενοι το σύνθημα πατριώτες ψηφοφόροι της Ν.Δ. αναφωνείστε "Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία".
Σωστά έγραψε στην "Καθημερινή" στις 30 Σεπτεμβρίου 2007 ο Χρήστος Γιανναράς:
«Όλοι ξέρουν ότι η λέξη «δεξιός» είναι εντελώς άδεια από κάθε περιεχόμενο, ότι η Ελλάδα γνώρισε τον συνεπέστερο καπιταλισμό με «σοσιαλιστική» κυβέρνηση και την προκλητικότερη αρνησιπατρία με δεξιά καραμανλική κυβέρνηση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop