Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Κομμουνιστική πλύση εγκεφάλου σε μαθητές Δημοτικού.


Μοιράζουν αφειδώς κομμουνιστική ηρωίνη.

Δεν σταματάνε με τίποτα, δεν σέβονται τίποτα οι δάσκαλοι και δηλητηριάζουν τους μαθητές, στα Ελληνικά σχολεία που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Ένας από τους λεβέντες αυτούς είναι και ο «δάσκαλος» Μουσικής στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου, που διδάσκει στους μαθητές του, το κομμουνιστικό-σοβιετικό τραγούδι, «Επέσατε θύματα αδέρφια», εν όψει της φαρσο-κωμωδίας του Πολυτεχνείου.
Μάλιστα έδωσε διευκρινιστικό σημείωμα στα παιδιά και τα «διαφωτίζει» ότι «η μουσική αυτή ήταν ο διεθνής θρήνος στην Σοβιετική Ένωση (και όχι μόνο), καθώς και για όλους τους κομμουνιστές του κόσμου (κι εξακολουθεί να είναι). Στην Ελλάδα, στο ΕΑΜ όταν πέθαινε κάποιος σύντροφος, αυτό το τραγούδι τραγούδαγαν στον τάφο του, και όχι τον εθνικό ύμνο, όπως έκαναν στον αστικό στρατό. Αφιερωμένο σε όλους τους πεσόντες κομμουνιστές του κόσμου».
Αρκετοί γονείς μαθητών κατέφυγαν στη διευθύντρια του σχολείου, άλλοι κατέφυγαν ανώνυμα στον τύπο. Στην τελευταία κομμουνιστική χώρα του κόσμου –την Ελλάδα- είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να αντιπαρατεθείς με εκπροσώπους της καθεστηκυίας κομμουνιστικής τάξεως.
Την ώρα που και ο Κάστρο παρέδωσε την κομμουνιστική του προπαγανδιστική ψυχή, οι ανθρωποντουντούκες της αριστεράς υποβάλλουν σε καθημερινή πλύση εγκεφάλου την Ελληνική νεολαία, κάνοντας τους ευρωπαίους να πιστεύουν ότι η χώρα του Αριστοτέλη και του Σωκράτη βρίσκεται στην πρωτοπορία της σοσιαλιστικής επαναστάσεως και ότι όπου να ‘ναι πέφτει και κυριεύεται το τσαρικό παλάτι.
Το να ζητήσεις από την Αννούλα -όχι του «Χιονιά»- Διαμαντοπούλου να πάρει μέτρα, είναι σαν να ζητάς από τυφλό να σου πει το χρώμα του σηματοδότη προκειμένου να περάσεις ακίνδυνα από διάβαση πεζών, σε λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας.
Οι γονείς ας πάρουν «μέτρα» προκειμένου να προστατέψουν τα παιδιά τους, κι εν ανάγκη ας εξηγήσουν από κοντά σε κάθε λεβεντο-παλαιοκομμουνιστή ότι παρήλθαν οι χρόνοι εκείνοι…..

2 σχόλια:

  1. Mπορεί οι του ΚΚΕ να κάνουν ότι μπορούν για να πείσουν για τις απόψεις τους (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου), αλλά κι εσύ κάνεις ότι μπορείς για να αποδείξεις πόσο ΦΑΣΙΣΤΑΣ είσαι, προπαγανδίζοντας τις σαθρές ιδέες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ανώνυμος.
    ---------------
    Κατ΄ αρχήν να σε ευχαριστήσω για την επίσκεψη και την ανάγνωση.
    Στο παρελθόν η χρήση της λέξεως "ΦΑΣΙΣΤΑΣ",μπορεί (και) να τρόμαζε κάποιους μυαλοφυγόδικους. Σήμερα όλοι μπορούν να καταλάβουν -όσοι διαθέτουν ελάχιστο νου- από ποιόν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ κινδυνεύει η Ελληνική Κοινωνία.
    Ο ολοκληρωτισμός αυτός έχει όνομα και ταυτότητα, ΚΚΕ, Ελληνική αριστερά.
    "Τον πισινό σου να χτυπάς κάτω", αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Κι αυτή δεν αλλάζει όπως κι αν με αποκαλείς είτε με μικρά είτε με κεφαλαία.
    Γράψε ότι τραβάει η ψυχή σου. Όλα θα τα διαβάζεις. Μέχρι και άρθρο γράψε αν θέλεις, μπορείς κι αντέχεις την αντιπαράθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop