Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο Κινεζικός παγκόσμιος εποικισμός είναι σε εξέλιξη.

Κινέζοι ο πιο σκληρός και στυγνός λαός.

Το 1998 ο Βλαντίμιρ Πούτιν, απέλασε από τη Ρωσία σχεδόν 11.000.000 Κινέζους λαθρομετανάστες. Η Ρωσία χάνοντας –από τότε- τον ύπνο της, εξάντλησε την υπομονή της μπροστά στην υπό εξέλιξη –κινεζική- εισβολή και πήρε δραστικά μέτρα. 
*** Στα τέλη του 2009 η Κίνα προέτρεψε τα νέα ζευγάρια να τεκνοποιούν πάνω από δυο παιδιά και κατάργησε τον νόμο που περιόριζε τις γεννήσεις στον αριθμό του ενός παιδιού ανά νέο ζευγάρι, θεωρώντας ότι ο κίνδυνος ανατροπής του ασφαλιστικού συστήματος ήταν ορατός. Ακόμη σημαντικότερος παράγοντας ήταν ο κίνδυνος ανατροπής της πληθυσμιακής υπεροχής της Κίνας σε σχέση με την Ινδία. (Στις δύο αυτές χώρες γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά παγκοσμίως, ενώ στην περιοχή μεταξύ των πακιστανικών συνόρων και του Μπαγκλαντές στην πλέον πυκνά κατοικημένη περιοχή του πλανήτη, ζουν 900.000.000 άνθρωποι!!! Οι πληθυσμοί αυτοί πεινάνε πένονται και τα κράτη στα οποία ανήκουν ως υπήκοοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις ανάγκες τους).
Η ενθάρρυνση της πληθυσμιακής εκρήξεως είναι προφανές ότι εξυπηρετεί σκοπιμότητες οι οποίες αποσκοπούν:
α) στην παραγωγή  προϊόντων με μηδενικό εργατικό κόστος,
β) στη «συντήρηση» τεράστιων αριθμητικά και φτηνών στρατευμάτων,
γ) στο στρατηγικό σχεδιασμό της μετατροπή τους σε πρόσφυγες-έποικους.
Αφήνουμε την προσέγγιση των λόγων (α) και (β), ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί γιατί.
Στην περίπτωση (γ) οι πρόσφυγες-έποικοι όπου εγκατασταθούν μετατρέπονται σε «εμπορικούς» αντιπροσώπους των προϊόντων που παράγουν, δημιουργούν αποικίες και δεν νοούνται ως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Είναι πληθυσμοί που καθοδηγούνται από πολιτικές και μυστικές υπηρεσίες. Συμμετέχουν στην παραοικονομία και διαβρώνουν καταβαραθρώνοντας τις τοπικές οικονομίες.
Μεταφέρουν τον πολιτισμό τους θα πει ο καλοπροαίρετος. Πολιτισμός; Τι πολιτισμό έχει ένας λαός χωρίς αλφάβητο που εκφράζεται με (3.000) ιδεογράμματα; Λαός που δεν γνωρίζει να χαμογελά! Συνεισέφερε ιστορικά το χαρτί, την πυξίδα και τα κινέζικα βασανιστήρια!
Ήλθε στην Ελλάδα για ν’ αγοράσει το τυμπανιαίο μεταπολιτευτικό πτώμα, χωρίς να καταβάλλει Ευρώ. Αναγνώρισε τα Σκόπια με ψευδεπίγραφο όνομα και μας απαγόρευσε να διαμαρτυρόμαστε «για το τι έκανε η Κίνα με την Μακεδονία»! Ο «κίτρινος δράκος» ακολουθεί πολιτική εποικισμού των αδύναμων χωρών, μεταξύ τους πλέον και η Ελλάδα.
*** Διαβάστε το τεύχος (Μάϊος 1980) του περιοδικού «Προβλήματα Ειρήνης Και Σοσιαλισμού» όπου σε άρθρο στελέχους του Κομμουνιστικού Κόμματος της Μογγολίας η συντονισμένη μεταναστευτική πολιτική του Πεκίνου που σκοπό είχε τον οικονομικό και πολιτικό έλεγχο των χωρών προορισμού! Τότε η ελληνική αριστερά κατέκρινε ως εποικιστική την πολιτική της κομμουνιστικής (Μαοϊκής) Κίνας. Σήμερα η κομουνιστική (καπιταλιστική) Κίνα, εφαρμόζει την ίδια πολιτική. Όμως το ξεχνά η ελληνική αριστερά, που ονομάζει τους Κινέζους εποικιστές «κακόμοιρους μετανάστες», που τους ωθεί ο κακός καπιταλισμός!!!
Οι Έλληνες έμποροι και επαγγελματίες ας θυμούνται ότι:
* οι Κινέζοι είναι οι τροφοδότες του παραεμπορίου. Αυτοί οργανώνουν τις στρατιές των Αφρικανών και των άλλων Ασιατών  σ’ ένα παραεμπόριο που ξεπερνά τα 80 δις € το χρόνο. (Σε απλά Ελληνικά και με βασικές μαθηματικές πράξεις το Ελληνικό χρέος θα γινόταν απόσβεση σε κάτι λιγότερο από 10 χρόνια.) 
* αυτοί είναι οι νεκροθάφτες του Ελληνικού εμπορίου και της βιοτεχνικής παραγωγής.
Σχετικά σημείωνε (Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2000)  η εφημερίδα «Εξουσία»:  
«Οι Κινέζοι εισβάλουν στην ρωσική Άπω Ανατολή.
Ο διευθυντής της συνοριακής υπηρεσίας  της Ρωσίας, Αλεξάντερ Σάικιν,  δήλωσε ότι σε 18 μήνες περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο Κινέζοι, εισήλθαν παράνομα στην  Ρωσία… Σύμφωνα…. με  τις εκτιμήσεις………….. σε 20 χρόνια θα μπορούσε  να υπερκαλύψει….. τον ρωσικό γηγενή  πληθυσμό στην  περιοχή, που φτάνει τα 6,5  εκατομμύρια… Ο αντίστοιχος Κινεζικός πληθυσμός στην συνοριακή περιοχή………. φτάνει τα 70 εκατομμύρια……. Από το 1989 ο αριθμός των Κινέζων στην περιοχή  της Μαντζουρίας αυξάνεται  με ρυθμό 13% ετησίως, ενώ ο αντίστοιχος ρωσικός φθίνει με ρυθμό 8%…»
Συμπερασματικά, η συνεχής πληθυσμιακή αύξηση στις Ινδίες και την Κίνα σημαίνει ότι θα συνεχίζονται οι μετακινήσεις πληθυσμών ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς, με προορισμό κυρίως την Ευρώπη και πρώτο τους σταθμό την Ελλάδα.
Η Ελλάδα με κυβερνήτες πολιτικούς ελαχίστου έως ανυπάρκτου πολιτικού αναστήματος εφησυχάζει και αποφασίζει κάτω από τις πιέσεις ΜΚΟ και περίεργων ιδρυμάτων ότι πρέπει να τους χορηγηθεί (και) Ιθαγένεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop