Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η Σταλινο Αλέκα, το ΚΚΕ και η ψυχοπάθεια


της αριστεράς στην Ελλάδα

Μάθατε τα νέα, που μάλλον είναι παλιά  και καθόλου νέα, τουλάχιστο για κάποιους από εμάς; Για «βρώμικη προπαγάνδα» και ως «φορέα» του «πιο βρώμικου γκεμπελισμού» κατήγγειλε το ΚΚΕ την ΕΡΤ.
Στην κατεχόμενη από το ΔΝΤ  και ολικώς αιχμάλωτη της αριστεράς Ελλάδα, η διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, απολογήθηκε στους λογοκριτές του ΚΚΕ, προφανώς για να γλυτώσει την «εξορία» και τον «εκτοπισμό»  στα «Γκουλάγκ» στα σύγχρονα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των αντιφρονούντων.
Αφορμή για την ιερή αγανάκτηση των Σταλινικών ιεροεξεταστών του ΚΚΕ, ήταν το ντοκυμαντέρ με τον τίτλο «Soviet Story» το οποίο είχε ως θέμα τον Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι- τον Στάλιν. Τι για «αντικομμουνιστική φρενίτιδα», τι για «βρώμικη προπαγάνδα», τι ότι η ΕΡΤ είναι φορέας του «πιο βρώμικου γκεμπελισμού».
Το αστείο της ιστορίας μας είναι ότι:  
*** το «Soviet Story» παρέβαλλε τον Στάλιν με τον Χίτλερ.
Εμφάνιζε την ΚGΒ να συνεργάζεται με τα γερμανικά SS, αποδίδοντάς του ότι παρέδωσε χιλιάδες εβραίους στα χέρια των Γερμανών.
Καταλόγιζε την –ομολογημένη πλέον και από τη Ρωσία- ευθύνη για τη σφαγή στο Κατίν, καθώς και για την εξόντωση εκατομμυρίων αθώων σοβιετικών πολιτών, ακόμη και παιδιών που ζητιάνευαν.
Το ΚΚΕ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου  μίλαγε για «κατάπτυστο ντοκυμαντέρ αντάξιο των γκεμπελίσκων που διευθύνουν την ΕΡΤ». (Η απόλυτη τρέλα, οι κατά το ΚΚΕ «γκεμπελίσκοι» κατήγγειλαν τον Χίτλερ!).
Η διοίκηση της ΕΡΤ, ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ για μια ελεύθερη δημιουργία, ότι «απηχεί την άποψη του δημιουργού του» και «ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ» και «οι τυχόν ανακρίβειες, υποκειμενικές κρίσεις, διαστρεβλώσεις ιστορικής αλήθειας ή ακραίες θεωρήσεις βαρύνουν αποκλειστικά τους συντελεστές της συγκεκριμένης παραγωγής».Στην ανακοίνωση της ΣταλινοΠαπαρήγα μάθαμε ότι η σειρά «δημιουργήθηκε κατά παραγγελία της λετονικής κυβέρνησης, η οποία πρωτοστατεί στον αντικομμουνισμό».
*** Οι λογοκριτές ιεροεξεταστές του ΚΚΕ τα έβαλαν ακόμη και με το ΒΒC, που είναι ο παραγωγός της σειράς «Ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος πίσω από τις κλειστές πόρτες».
Κατά το ΚΚΕ λοιπόν «οι τοποθετήσεις του (σ.σ. Στάλιν) επαληθεύτηκαν όχι μόνον όσο ζούσε, αλλά ιδιαίτερα μετά τον θάνατό του»!!!
Για την Αλέκα Στάλιν και τα Σταλινάκια της, η υπεράσπιση του «πατερούλη» ισοδυναμεί με υπεράσπιση του «σοσιαλισμού» των ψυχιατρικών κλινικών, των γενοκτονιών, των γκουλάγκ, των σχιζοφρενών-φρενοβλαβών δολοφόνων του μαρξισμού!!!
Ψυχοπαθητικές προσωπικότητες…. Ελλάδα στην αυγή του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop