Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Απαντήστε τους στις εκλογές της Κυριακής.

Ο πόλεμος εναντίον της λογικής συνεχίζεται…

Τη δεκαετία του 1960 ξεκίνησε ένας πόλεμος εναντίον της λογικής, των Ελλήνων και των Ευρωπαίων πολιτών καθώς και του δυτικού πολιτισμού.
Οι επιτιθέμενοι -ο Σολάνα, ο «κόκκινος» Ντάνι, η Δαμανάκη, ο Φίσερ και η συνομοταξία τους-  «κέρδισαν» και επέβαλλαν τις ιδέες τους στη κοινωνία, και εν συνεχεία αντικατέστησαν και τη φυσική ηγεσία των λαών της Ευρώπης. Και αφού κατάφεραν να κάνουν πράξη τις ιδεοληψίες τους (ακόμα και οι ίδιοι καταλαβαίνουν τι μαλακί** πιστεύουν, αλλά το γινάτι βγάζει μάτι), άρχισαν να τρώνε με χρυσά κουτάλια.
Την ίδια ώρα -ΕΔΩ- πέρα από τον Ατλαντικό η -μετέπειτα- οικογένεια Κλίντον. ο Bill και η Hilary, έπαιζαν ξύλο με την αστυνομία τις δεκαετίες του 1960 και 1970 και φώναζαν συνθήματα υπέρ αυτών που σκότωναν, στο Βιετνάμ, συμπατριώτες τους.
Αργότερα τη δεκαετία του 1990 ο Bill έγινε πλανητάρχης, η Hilary τώρα είναι υπoυργός Εξωτερικών, ενός μεγαλοαστού μιγάδα που έκαναν πρόεδρο των ΗΠΑ και που κατά τον Χρυσοχοΐδη είναι μουσουλμάνος.
Στην περίπτωση της Ελλάδος η Μαρία Καραγκουλέ-Δανίκα-Κιμούλη αλλά πάντα Δαμανάκη, χαρακτηριστικότατο, αλλά απλώς ενδεικτικό, παράδειγμα αυτής της συνομοταξίας, είναι πλέον ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ κοινοτική Επίτροπος «Θαλάσσιων Υποθέσεων και Αλιείας» της γνωστότερης και ως «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ». Έτσι η γυναίκα που έγινε διάσημη, διότι κατάφερε να επαναλαμβάνει –σαν συμπλεγματικό ή «άτομο ειδικών ικανοτήτων»- στερεότυπα δύο λέξεις, «Εδώ Πολυτεχνείο», ασχολείται με το κυνήγι του κόκκινου τόνου και του καρχαρία, τομέα με τον οποίον δεν είχε ποτέ σχέση, όπως και με κάθε μορφή πραγματικής εργασίας. Για αυτή την «ιδεολογική της κατάπτωση» θα αποζημιωθεί «...βεβαίως-βεβαίως». (Ο βασικός μισθός των κοινοτικών Επιτρόπων είναι... 217.000 € ετησίως, (έχει και παρεπόμενα). Κατά τα άλλα «την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία».
Μη μου πει κανείς λοιπόν ότι, «έστω κι έτσι, η πατρίδα μας και κατ' επέκταση ο λαός, δέχονται επίθεση, γιατί λοιπόν, δε νιώθετε οίκτο»;  Όπως οι (νεοφιλελεύθεροι) σοσιαλιστές βρήκαν την ευκαιρία να διαλύσουν κάθε τι εθνικό (Παιδεία, μεταναστευτι­κό), υποκρινόμενοι τους πατριώτες, έτσι για τους Εθνικιστές είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύουμε μια και καλή, με τα «με­ταπολιτευτικά σκουπίδια». Έτσι, ακριβώς!
Μη τους ακούτε και μην τρομάζετε. Καλά ξεμπερδέματα στις κάλπες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop