Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Από το 1979 ήξεραν για το Δ.Ν.Τ. όσοι κυβερνούσαν.


Δημόσια το έλεγε –από τότε- ο Σπύρος Μαρκεζίνης

Μην ακούτε τα ψέματα που λένε οι Μαυρογιαλούροι της πολιτικής ζωής, οι πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου θεάτρου σκιών της Ελλάδος.
Ο Σπύρος Μαρκεζίνης από το 1979 επεσήμανε ότι η Ελληνική οικονομία με την πολιτική που (δεν) ακολουθούσαν οι κυβερνήσεις μετά το 1974, μοιραία θα μετατρεπόταν σε αιχμάλωτη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Το 1979 και το 1980 σε τρεις δημόσιες ομιλίες του δύο στο ξενοδοχείο «HILTON» στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη, απευθυνόμενος σε ακροατήριο απόστρατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, είχε τονίσει:
«Οι κυ­βερνώντες, επειδή εσωτερικώς δεν δύνανται να δανεισθούν, εκδίδουν χαρτονόμισμα και δια το συνάλλαγμα προσφεύγουν εις τον εξωτερικόν δανεισμόν, υπό δυσμενείς όρους, πλησιάζο­ντες το σημείον που δεν θα δυνηθούν να αποφύγουν τις πιέσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου...»

---------------

Αφήστε τους πρώην φοιτητές και αιώνια ανεπάγγελτους τέως συγκάτοικους στις  εστίες των Ηνωμένων Πολιτειών, να ορκίζονται ότι δεν γνώριζαν τίποτε για το «έγκλημα». Οι πάντες γνώριζαν και το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι και ο λαός ενήμερος ήταν και έκανε το κορόιδο, όπως ακριβώς και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop