Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ψηλά τις σημαίες. Η πατρίδα δεν χάνεται.

Η κατοχική κυβέρνηση αποσύρεται.

Ο Έλληνας πολίτης από το 1974 έως σήμερα, είναι «θύμα» υποσχέσεων, εξαγγελιών, και θεωρητικών οραμάτων. Αντί για αυτά εισπράττει βιασμό της ψυχής, της τιμής, της υπολήψεως και  της αξιοπρεπείας του. Στις μέρες μας ξετυλίγεται η ξεδιαντροπιά του πολιτικού μας συστήματος και των εκπροσώπων του.. Ένα συνονθύλευμα ανεγκέφαλων, απατεώνων και ανιστόρητων πολιτικών κρατούν, από δική μας υπαιτιότητα, στα χέρια τους την τύχη του Έθνους και έχουν θέσει τους Έλληνες πολίτες υπό διωγμό. Κυβερνήσεις ανίσχυρες και μειοδοτικές, υπονόμευσαν την εθνική μας υπόσταση. Η Ελλάδα είναι πλέον μια χώρα λεηλατημένη.
Το κομματικό κράτος, το δημόσιο κράτος διακυβερνάται από συγκεκριμένες πολιτικές οικογένειες, χωρίς ήθος. «Ο εχθρός είναι εντός των συνόρων». Σε μια κρίσιμη καμπή για την εθνική εξέγερση ο Κολοκοτρώνης φωνάζοντας «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», σταμάτησε τον Ιμπραήμ.
Σήμερα ο αρχηγός των Ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας επισκέπτεται την Τουρκία, που κατέχει την μισή Κύπρο, που έχει βάλει χέρι στο Αιγαίο, που ετοιμάζεται ανάλογα για την (Δυτική) Θράκη. Στην υποδοχή του άκουσε και ανέχθηκε να του «παιανίζουν», αντί του Εθνικού μας Ύμνου, συρτάκι!!! Το κατοχικό καθεστώς Γεωργίου (Β΄) Παπανδρέου (Γ΄), που ήρθε ως εθνοσωτήρας, ανέλαβε την νομιμοποίηση των τετελεσμένων. 
«Κάναμε όλοι λάθη, δεν αντιδράσαμε όταν έπρεπε», απεφάνθη ο πρόεδρος Παπούλιας. Δεν τόλμησε όμως, ακόμη και τώρα, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ. Αυτός ήταν, και κανείς άλλος, που αποδέχθηκε να εμφανισθεί ως δανειστής του (γερο)ερωτύλου πρωθυπουργού Ανδρέα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Β΄), όταν εκείνος έπρεπε να δικαιολογήσει τις δαπάνες αγοράς του οικοπέδου και της κατασκευής βίλας της (τρίτης) συζύγου του, καταστρατηγώντας το –έτσι κι αλλιώς διάτρητο- «πόθεν έσχες».
Απομένει μόνο ένας στόχος. Να μείνουν ΨΗΛΑ τα ΛΑΒΑΡΑ!  Να κρατηθούν ΨΗΛΑ οι ΣΗΜΑΙΕΣ!  Η ΠΑΤΡΙΔΑ δε χάνεται όσο ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ η ψυχή μας! Η ΠΙΣΤΗ αντέχει και στη ΦΩΤΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop