Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η Υπο­κουλτούρα και ο ανθελληνισμός.

Επάγγελμα των ανήθικων του συστήματος.

Από το 1974 και μετέπειτα, η αριστερά ως τυφώνας σάρωσε στο καταστροφικό της διάβα τα πάντα. Στις τέχνες, τα γράμματα, το θέατρο, το βιβλίο, τη μουσι­κή και την παιδεία, για να επιβιώσουν αναγκάστηκαν να ακολουθούσουν την αριστερή παρακμή. Και όμως αυτό είναι το σύστημα «αξιών» το οποίο διακατέχει την πνευματική δραστηριότητα της Ελλάδος.
Ειδικά δε στις ημέρες μας, στην εποχή της επικοινω­νίας,  η προπαγάνδα της αριστεράς γιγαντώθηκε μέσω της τηλεόρασης. Ο Λένιν έλεγε πως «η εφημερίδα εί­ναι συλλογικός προπαγανδιστής και συλλογικός οργανωτής». Ούτε διανοήθηκε ότι αυτή του η φράση θα έβρισκε την απόλυτη εφαρμογή της στην αριστερή τηλεοπτική δικτατορία. Το υποστατικό ιδίωμα όλου αυτού του εσμού που αυτοαποκαλείται «πνευματικός κόσμος», είναι το μίσος για την Ελ­λάδα, σε συνδυασμό με το οικονομικό κέρδος ως συγκοινωνούντα δοχεία, καταλήγουν στην πνευματική καταστροφή των Ελ­λήνων, την εξαχρείωση και την εξαθλίωση της κοινωνίας. Τα ιδεολο­γήματα της αριστεράς, ο αντιρατσισμός, ο πολυπολιτισμός, ο «πλου­ραλισμός», η «διαφορετικότητα», η «ανοιχτή κοινωνία», ο εκσυγχρονισμός, εξέβαλαν από την τέχνη το ήθος, την ελευ­θερία, την πίστη, την Πατρίδα και την κοινωνικότητα και την μετάλ­λαξαν σε έναν μηχανισμό αποδόμησης του Ελληνισμού, από τα σχολεία μέχρι και το σανίδι του θεάτρου.
Αυτή η ψυχοπαθητική και νευρωτική  κάστα ανθρώπων διακατέχεται από ανθελληνισμό. Όλοι τους πολιτικοί κι όχι μόνο απατεώνες ή κυνικά αδιάφοροι, κατάφεραν να μετατρέψουν την ψύχωση τους σε κερδοφόρο επάγγελμα και το επέβαλλαν ως απόλυτη αυθεντία στην ελληνική κοινωνία.Τολμούν μάλιστα να μιλούν για «ιδέες».
Στον Εθνικισμό, η έννοια της ιδέας είναι ιερή. Σημαίνει ανιδιοτέλεια, φιλότιμο, πίστη, αυταπάρνηση και προσωπική θυσία. Τι από όλα αυτά διακρίνει ο καθένας από σας στους αριστερούς ξεπουλημένους υπηρέτες του χρήματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop