Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Ευτελίστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η ανθρώπινη ζωή....

Με μία προκλητική και απαράδεκτη απόφαση του, χαστούκι στον -δήθεν ισχυρό - Ευρωπαϊκό μας πολιτισμό και το σύστημα νομικών αξιών, το ΕΔΑΔ, "καταδίκασε" την Τουρκία για τις δολοφονίες των δύο Ελληνοκυπρίων ηρώων, αφήνοντας στην ουσία ατιμώρητους τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ δολοφόνους, σκυλεύοντας τη μνήμη των νεκρών ηρώων, προκαλώντας τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Οι λεπτομέρειες και το σχετικό ρεπορτάζ είναι από το in.gr
Θλίψη προκαλεί η τοποθέτηση του ΠΑΣΟΚ, που θριαμβολογεί στην ανακοίνωσή του θεωρώντας: "Πραγματικό κόλαφο" για την Τουρκία την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με δήλωση του πολιτικού εκπρόσωπου του για θέματα Εξωτερικών, του Ανδρέα Λοβέρδο, που πρόσθεσε ότι είναι και «μια μορφή δικαίωσης για τις οικογένειες των αδικοχαμένων Κύπριων αδελφών μας, αλλά και για τον αγώνα του Ελληνισμού εναντίον της κατοχής του βόρειου τμήματος της Κύπρου».
Ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, τόνισε πως η καταδίκη της Τουρκίας είναι μια «ελάχιστη απονομή δικαιοσύνης στους δύο Κύπριους που χάθηκαν».

Εμείς απλώς καταθέτουμε τη μεγάλη ντροπή και την αγανάκτησή μας για το "τελευταίο σκαλί στου κακού τη σκάλα", που βαδίζει ο πολιτισμός μας.
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, την ώρα που στον τόπο μας ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ κάποια 300.000,00 € αποζημίωση, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop