Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Μάγκας ο Κωστούλας...

Τελικά στη ζώνη του παντελονιού του τους έχει δέσει όλους στο Αγρίνιο, ο Κωστούλας. Από δώ το πήγε από κεί το' φερε, κατάφερε να τους πετάξει όλους από τον Παναιτωλικό.
Ξεκίνησε στην αρχή -μετά την προσωρινή διοίκηση που έσωσε την ομάδα από τη διάλυση και το περιφερειακό- απομακρύνοντας όλα τα μέλη της διοικήσεως, που θα μπορούσαν να έχουν θέση και άποψη. Ακολούθως απομάκρυνε κάθε έναν που κατείχε μετοχές, γιατί έπρεπε "να διοικώ μόνος μου".
Ακόμη και ο Σωκράτης, που τον έφερε στο Αγρίνιο, είχε την ίδια τύχη με τους υπόλοιπους. Απομακρύνθηκε.
Ποιοί επιβίωσαν δίπλα του; Κοιτάξτε και μόνοι σας. Κόλακες, "μυρουδιάδες" από ποδόσφαιρο, μιά παρέα που περνάει καλά απλώς και τίποτα άλλο.
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, περιουσία της ομάδος- ο Μιχάλης Μπουκουβάλας-χάθηκε χωρίς κανένα κέρδος για την ΠΑΕ, διότι "αρνούμαι να μιλήσω με άσχετους, μόνο με τον ίδιο τον παίκτη". Όπου άσχετος ο πατέρας του!!!!
Ο Δώνης και ο Λυράκης μαζί με τον Πηλαδάκη μιλούσαν με "άσχετους" και ο Μιχάλης βρήκε το δρόμο του.
Τώρα άρχισε τα ήξεις αφίξεις. Φέυγω, δεν φεύγω. Μένω, δεν μένω. Πουλάω, αλλά όχι ακριβώς. Να τον δω κι αν τον εγκρίνω. Να τον μυρίσω κι αν ταιριάζει τ' αρωμά μας.
Η πόλη παρακολουθεί ατάραχη. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Ο Ξανθόπουλος έρχεται και σώζει τον πρόεδρο από τα "γιούχα". Πληρώθηκε κι αυτός με το παραπάνω για τις υπηρεσίες "καμικάζι" που πρόσφερε στον πρόεδρο. "Δεν είδα καμμία διαφορά" είπε στη συνέντευξή του ο ηγεμόνας.
Εμείς τι να σχολιάσουμε; Ότι πεις εσύ αφεντικό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop