Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Σανίδα σωτηρίας για την κυβέρνηση...

Δεν προλαβαίνεις να πείς ή να γράψεις καλή κουβέντα για κάποιον κι έρχεται η ζωή και το αλλάζει σε μιά στιγμή. Ένα ευμενές σχόλιο αφιερώσαμε με τίτλο Ξήλωσέ τους όλους Πρόεδρε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!.
Οι αετοί όμως που τον περιτριγυρίζουν τον έσπρωξαν στο γκρεμό.
Συνέντευξη τύπου με θέμα τα μέτρα για την καταπολέμηση της διαφθοράς και ένα σωρό άλλες ιστορίες. Όπως γράψαμε είναι ΣΩΣΤΗ Η ΘΕΣΗ να μη διαλυθει η βουλή.
Βρε πουλάκι μου όμως, προκαλείς δεν το καταλαβαίνεις; Η διαφθορά είναι ταυτισμένη με το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα. Βοά ο τόπος για τις μίζες, για το χρηματιστήριο, για τις πάσης λογής εταιρείες (ΔΕΚΑ και δεν συμμαζεύται)και συ το χαβά σου. Στείλτους ως αρχή όλους στον αγύριστο, ζήτα ειλικρινά και ταπεινά συγνώμη απ' όλους μας για τη λεηλασία και περίμενε. Μα αφού είχες τις λύσεις γιατί δεν τις πρότεινες στο Σημιτέϊκο; Τις πρότεινες και δεν τις ακούσανε;
Έτσι όπως το κάνεις μοιάζει σαν να δίνει συμβουλές ο "Αλ Καπόνε" για την καταπολέμηση της εγκληματικότητος.
Εντάξει εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Εντελώς άθλιοι κι ανίκανοι, είναι οι γύρω σου; Προκαλείς, συντηρείς μάλιστα και την κυβέρνηση, που της δίνεις το άλλοθι που απεγνωσμένα αναζητά. Ολόκληρη σανίδα σωτηρίας της δίνεις.
Ρε μπας και το κάνεις σκοπίμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop