Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Καθηγητάδες τρείς...

"Καθηγητάδες τρεις και εχάθη η πατρίς"...

Παλαιό, γνωστό και πάντα επίκαιρο. Και άπ΄ότι φαίνεται δεν είναι μόνο τρείς. Είναι πολλοί περισσότεροι, όσο κι αν κάποιοι σήμερα λένε ότι δεν υπέγραψαν.
Χρόνια πολλά για τις ημέρες του Αγίου Πνεύματος. Εμείς κάναμε διάλλειμα, οι καθηγητές όχι. Βλέπετε ο Παπανδρέου, έβαλε χέρι και προσπαθεί να κάνει τ' αυτονόητα για έναν αρχηγό κόμματος. Να ξεκαθαρίσει-κυριολεκτικά- το τοπίο. Αλλιώς πως να "ξεβρωμίσει τον τόπο" Τι έκανε το "παληκάρι"; Διέγραψε τον κ. καθηγητή. Το δάκρυ κορόμηλο η συνομοταξία. Βγήκαν οι Βέλτσοι και οι Μεταξόπουλοι σεργιάνι με τα μπλόκ και τα στυλό στο χέρι. Μαζέψαν καμμιά εκατόν εξηνταριά. Τι κύρος και τι σοβαροφάνεια!
Αναρωτιέται ο καθημερινός άνθρωπος, ο φυσιολογικός εργαζόμενος οικογενειάρχης που ξυπνάει το πρωί με την αγωνία για τον επιούσιο της οικογένειας:"Διάβολε που ήταν όλοι αυτοί οι αγωνιούντες τις ημέρες που ο κύριος και οι παρατρεχάμενοί του, καθηγητάδες όλοι τους, λεηλατούσαν τον τόπο; Ζούσαν στην Ελλάδα; Διαβάζαν εφημερίδες; Ακούγαν ραδιόφωνο; Τι δηλαδή, κλειστά μάτια, βουλωμένες μύτες και αυτιά είχαν; Δεν μύριζαν τίποτα στον αέρα; Δεν τους έπνιγε η μπόχα και η βρωμιά που ήταν εμφανής στην Ελληνική κοινωνία;"
Τίποτα τότε οι κύριοι περί άλλων...Τώρα υπογραφές!!! Αγγίζει κάποιον από το συνάφι; ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ! Μετά τον έντιμο και άδικα φυλακισμένο, ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ, ακούμπησαν τον καθαγιασμένο κ. καθηγητή. Τον κύριο -γνωστότερο και ως- "Ευχαριστώ τους Αμερικανούς".
Καθηγητές σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους. Επειδή μάλιστα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι επαναστατικό, ας μαζέψουμε υπογραφές!!
Δεν θα μας γελάσουν όμως. Μοιάζει να είναι απολύτως ξεκάθαρο. Συνομωσία καθηγητών για να συμπαθήσουμε τον Γιώργο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop