Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ: πατάει γερά


Ρεπορτάζ από την Εφημερίδα του Αγρινίου,
"ΤΙΤΛΟΣ των Σπόρ"

Η χρονιά που πέρασε ήταν σαφώς επιτυχημένη για τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου, που δεν ενεπλάκη οτην διαδικασία των play out και μπαίνοντας στην οχτάδα εξασφάλισε την παραμονή στην Α' ΕΠΣΝΑ, όπου μόλις είχε επανέλθει.
Αυτό γέμισε αισιοδοξία τους «ερυθρόλευκους» και κυρίως τον Πρόεδρο Γιώργο Ντζάλα, που αφιερώνει τις περισσότερες ώρες της ημέρας ενασχολούμενος με τα του Συλλόγου.
Η πρώτη κίνηση ήταν η πρόσληψη του Δήμου Χειμώνα στην Τεχνική ηγεσία για τη νέα χρονιά. Ο έμπειρος προπονητής ξέρει καλά και την ομάδα και τη νοοτροπία της, αλλά και το έμψυχο υλικό. Το ζητούμενο για τη συνέχεια είναι οι προ-σθήκες που μπορεί να χρειαστεί η ομάδα του Παναιτωλίου για τη νέα χρονιά. Το μεγαλύ- τερο μέρος του ρόστερ θα παραμείνει, αλλά υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά για κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι παιδιά που μόλις τέλειωσαν το Λύκειο και έχουν δώσει εξετάσεις ώστε να εισαχθούν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Όσοι το πετύχουν, πιθανόν δεν θα είναι στη διάθεση της ομάδος τους για τη νέα χρονιά.
Ανάλογα με την εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα θα ανέλθει και ο αριθμός των μεταγραφών την τρέχουσα περίοδο. Ο αρχικός σχεδιασμός είναι να αποκτηθούν δύο έως τέσσερις ποδοσφαιριστές. Αν όμως κάποιοι από τους ήδη υπάρχοντες δεν μπορέσουν να συνεχίσουν, τότε θα αυξηθεί μερικώς.
Αυτό που υποστηρίζουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ είναι ότι έχουν εντοπιστεί κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θεωρούνται καλές περιπτώσεις και οι οποίοι δεν απασχολούν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής,άλλες ομάδες.
Αυτό διευκολύνε πιθανόν τις κινήσεις των "ερυθρόλευκων", εάν θελήσουν να τους αποκτήσουν. Ο Γιώργος Ντζάλας μιλά για παίχτες που έχουν ιδιαίτερες ικανότητες, αλλά και περιθώρια εξέλιξης.Από κεί και πέρα,ίσως αποκτηθεί και ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop