Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Στην Ελλάδα τα ΜΑΤ εισβάλλουν στις εκκλησίες!


Στη Ρωσία ο Τολστόι είναι αφορισμένος.

Γιατί να μην εισβάλλουν τα ΜΑΤ στην εκκλησία κάνοντας νεοκατοχική επίδειξη δυνάμεως στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, όταν οι κληρικοί μετέτρεψαν προ ημερών το ναό σε μπουζουκομάγαζο του «Με λένε Γιώργο Νταλάρα και κάνω συναυλία ΜΕΣΑ στην Εκκλησία»;
Οι Ελλαδίτες επίσκοποι υποστηρίζουν ότι ΔΕΝ ΑΦΟΡΙΣΑΝ τον Νίκο Καζαντζάκη κι ότι ήταν λάθος ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ το 1916 του Ελευθερίου Βενιζέλου. Το 2004 η Ελλαδική Εκκλησία ήρε τον Αφορισμό των Ανταρτο-κομμουνιστών Μητροπολιτών Ηλείας Αντωνίου και Κο­ζάνης Ιωακείμ, που ευλογούσαν (!!!) τις σφαγές των Ελ.Α.Σ. και (της κραγμένης αδερφής) Άρη Βελουχιώτη.
Θαυμάζουν και εξυμ­νούν οι μισοκακόμοιροι Έλληνες κληρικοί την επιρροή της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σε εκατομμύρια Ρώσους. Όμως η Ρωσική Ορθοδοξία είναι μια σκληρά Πατριωτική Εκκλησία, που ΔΕΝ ταΐζει τους Ξένους Μετανάστες, δεν ευλογεί τους μικτούς γάμους και αφορίζει όταν χρειαστεί τους αντιπά­λους της.  Είναι μια Εκκλησία που έχει ως σήμερα αφορισμένο τον Λέοντα Τολστόι, παρά τις προσπάθειες κοτζάμ Πούτιν να αρθεί ο αφορισμός. Κι όπως γράφει κι ο Θεόδωρος Χατζηγώγος του την είπαν κι από πάνω: «Ο Τολστόι εσκεμμένα χρησιμοποίησε το ταλέντο του για να κατασ­τρέψει το παραδοσιακό πνεύμα της Ρωσίας και την κοινωνική τάξη... και δεν ήταν τυχαίο πως ο Λένιν τον λάτρευε...»!!..
Αναρωτιέστε γιατί οι Ρώσοι λατρεύουν την Ορθόδοξη Εκκλησία;
Λατρεύουν μια Εκκλησία Πατριωτική, Εθνικιστική, που διώκει τον Κομμουνισμό (θυμηθείτε κάτι δικούς μας Συριζαίους Μητροπολίτες!), που έχει προτεραιότητα της τον Ρώσο πιστό πολίτη.
--------------------------

Κάνει κάτι, έστω το ελάχιστο, απ’ αυτά ο Επίσκοπος Αθηνών και η διεθνιστική του παρεούλα οι οποίοι αρμέγουν με δίσκους και κεριά τον Έλληνα πτωχό και πένητα και ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια για να ταΐζουν, να ντύνουν τους εισβολείς λαθρομετανάστες, που μετατρέπουν τους ναούς σε «Αθηνών Arena», τον «Με λένε Γιώργο Νταλάρα» σε Πρωτοψάλτη και τα ΜΑΤ σε απαραίτητο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Αγίου Παντελεήμονα;
Άκρα του τάφου σιωπή, από τον λαλίστατο στο παρελθόν Επίσκοπο Αθηνών, αυτόν που «δε σήκωνε μύγα στο σπαθί του», όταν έβριζε σκαιά τον Έλληνα Επίσκοπο Ιεράρχη Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη. ΜΑΤ στις εισόδους των ναών και χημικά που πνίγουν την ανάσα των πιστών στο εσωτερικό τους κι εκείνος επιδεικτικά ΑΠΩΝ και προκλητικά ΑΦΩΝΟΣ. Απλώς (και απλός) ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop