Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή για -την κραγμένη «αδελφή»- Άρη Βελουχιώτη.

Μέλος του συνδικάτου ήταν ο ψυχοπαθής.

Χαρακτήρισα σε προηγούμενη ανάρτηση «κραγμένη αδερφή» τον Άρη Βελουχιώτη και οφείλω να διευκρινίσω ότι υπάρχει μαρτυρία συνενόχου του, σε επιστολή στην Αθηναϊκή εφημερίδα «Ελεύθερος» στις 19 Σεπτεμβρίου 1997. Εκεί με τίτλο «Θέλουν να ηρωοποιήσουν τον πιο μεγάλο προδότη», και τέτοιος ήταν αλλά δεν είναι το θέμα μας τώρα, ο Ελ.Α.Σ.ίτης «Καπετάν Βασίλης» -καλό τομάρι φαίνεται ήταν κι αυτός-  κατά κόσμο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ από το Λεοντάριο Αρκαδίας γράφει:

«Αξιότιμε κ. διευθυντά,
Επειδή διάβασα στο φύλλο της εφημερίδας σας 18-8-97, ότι μερικοί λαπάδες ενεργούν έρανον δια να στήσουν στη Θεσσαλονίκη μας
ανδριάντα ενός βρωμόσκυλου, ενός μεγάλου πούστη σαν την Αλόμα, θέλω να σας γνωρίσω τα κάτωθι: Θέλουν να τον ηρωποιήσουν χωρίς να έχουν γνωρίσει το βρωμόσκυλο αυτό! Ντροπή! Θέλουν να τον παρουσιάσουν σαν τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Κολοκοτρώνη!
…………………………………………………………………
 Όταν μετά δύο ημέρας έμαθε ότι ο αδελφός της έφυγε για τον Ζέρβα, αμέσως έβγαλε έξω την κοπέλα, την άρχισε στα σκαμπίλια και διέταξε τους άνδρες του να τη βιάσουν ως που την βίασαν άνω των δεκαπέντε, αυτός δε ηδονίζετο, κι ενώ αυτή εφώναζε «λυπηθείτε με δεν αντέχω άλλο», έπεσε λιπόθυμος. Ο αιμοχαρής τότε, το παληκάρι αυτό που θα του στήσετε ανδριάντα, έβγαλε το μαχαίρι το έμπηξε στο μουνί της και την ξέσκισε έως τα στήθια!!
..............................................................................
Αφού τελείωσε το έγκλημα αυτό αμέσως κάλεσε εις το δωμάτιο του τον Δημήτρη από το Αλεποχώρι όπισθεν του Κροκυλίου, που τον καβάλησε δύο φορές, δεν έμεινε ικανοποιημένος και του είπε:
«Έλα άλλη μια φορά, ρε Δημήτρη!»
«Δεν μπορώ καπετάνιε! Πάρε και κανέναν άλλο!»
…………………………………………….
Τρέξτε λοιπόν όλοι σας τώρα να του στήσετε ανδριάντα, για να πει και σε σας: «Ελάτε και σεις άλλη μια φορά, άλλη μια φορά!!!»….
 Μας έλεγε ο Άρης:
«Συναγωνιστές προσέξτε! Δε μας νοιάζει καθόλου για τους Γερμανούς, αλλά σκοπός μας είναι ξεκαθαρίσουμε τους προδότας, φασίστες Έλληνες!» Βλέπετε τί μας έλεγε αυτός ο πούστης;»
------------------------------------------

Αυτά τα λίγα και επιλεκτικά από τον καπετάνιο για την ψυχανώμαλη καπετάνισσα. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι από εσάς τα γνωρίζετε όλα αυτά, κάπου τα διαβάσατε, κάποιοι σας τα είπαν, κάτι θα πήρε το αφτί σας γενικά, αλλά καλό είναι που και που να τα θυμόμαστε και να τα γράφουμε προκειμένου να τα μαθαίνουν και οι νεότεροι. Διότι πάνε να μας αλλάξουν την ιστορία και να θάψουν την αλήθεια, εκτός από τα φώτα που μας τα άλλαξαν και την οικονομία που την έθαψαν ήδη.
(Η επιστολή υπάρχει στο αρχείο μου και θα δημοσιευθεί ολόκληρη, αμέσως μόλις φτάσουν τα πρώτα γνωστά υβριστικά μηνύματα, από τους γνωστούς ανεγκέφαλους-κομμουνιστομυαλοφυγόδικους. Για να χει και λίγο γούστο το πράγμα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop