Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Μειοψηφία οι Πατριώτες Ιεράρχες στην Ελλαδική Εκκλησία.

Οι πολλοί επιλέγουν συνειδητά τον «Εκκλησιαστικό Διεθνισμό».


Με αφορμή την συναυλία του «Με λένε Γιώργο Νταλάρα» στον ναό του Αγίου Παντελεήμονα, ήρθε εκ νέου στην επιφάνεια το ζήτημα της λατρείας σε όλα τα επίπεδα, της πεισματικής περίθαλψης και ο απροκάλυπτος έρωτας για τους μετανάστες που αποτελεί το κύριο γνώρισμα των Επισκόπων της Ελλαδικής Εκκλησίας που με τη στάση τους οδηγούν στην φυλετική και εθνική αλλοίωση του Ελληνισμού. Οχυρωμένοι και αποκλεισμένοι στην «πίστη» τους απαντούν στερεότυπα  «Έχει ο Θεός», σε όσους αναρωτιούνται. Στέκονται πλέον φανερά και ξεκάθαρα απέναντι και είναι εναντίον των συμφερόντων του λαού και του Έθνους. Οι Επίσκοποι αρνούνται να αναλογισθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την πιθανή διάσπαση της Ελλαδικής Εκκλησίας που θα προκύψει από τη βέβαιη και μοιραία σύγκρουση των Εθνικά ευαίσθητων κληρικών και του Διεθνιστικού συρφετού της Εκκλησίας.
Είναι πραγματική μάχη. Οι Διεθνιστές προσχωρούν σε κάθε ευκαιρία στις θέσεις και τις απόψεις του Πατριάρχη την ώρα που οι Πατριώτες επίσκοποι δίνουν μάχες Εθνικής επιβιώσεως. 
Οι Εθνικοί και οι Εκκλησιαστικοί κίνδυνοι είναι ορατοί και σοβαροί. Το μεν Ελληνικό Έθνος αντιμετωπίζει ξεκάθαρο κίνδυνο αφανισμού, εξ αιτίας της λαθρομετανάστευσης ποταμών Ισλαμιστών και Μουσουλμάνων αλλά και των ιστορικών εχθρών του Ελληνισμού των Τούρκων των Αλβανών των Σλαβοβούλγαρων.

Η Ελλαδική Εκκλησία; Όχι μόνο δεν μάχεται αλλά και εκλέγει Επίσκοπο Αθηνών έναν υπερασπιστή –επιεικώς- μη εθνικών θέσεων, εγκαταλείποντας ακόμη κι αυτή την ιδέα της «Ελληνοορθοδοξίας», αφού χωρίς Έλληνες πιθανόν να υπάρξει –μόνο- Ορθοδοξία.
Η Ελλάδα κινδυνεύει με ακρωτηριασμό και εθνική αλλοτρίωση. Ο Αθηνών και οι υπόλοιποι του διεθνιστικού σιναφιού του ας αντιληφθούν ότι δεν θα τους αφήσουμε να αποφασίζουν με κριτήριο τις «Εκκλησιαστικές» και τις «Ιδεολογικές» τους προκαταλήψεις και Ιδεοληψίες. Όσο είναι καιρός ας αποχωρήσει από τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο και η Ιερά Σύνοδος να αναδείξει Πατριώτη διάδοχο Αρχιεπίσκοπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop