Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

«Φίλος ακάλεστος, σκύλος απροσκάλεστος»



Με αφορμή την κατάληψη της Νομικής και την κυβερνητική κωμωδία.

Η κατάληψη κτηρίων από λαθρομετανάστες, με αποκορύφωμα αυτό της Νομικής, που απαιτούν (!) την παραμονή τους στην Ελλάδα και αναγνώριση οικονομικών και κοινωνικών  δικαιωμάτων (!), (δείτε ΕΔΩ το νεοκλασσικό (!) όπου τους εγκατέστησαν) ανέδειξε τις ευθύνες του μεταπολιτευτικού συστήματος στη μετατροπή της Ελλάδος σε «αποθήκη» ανθρώπων.
Σχεδόν το σύνολο των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Ε.Ε. το κάνουν μέσω Ελλάδας. Όλοι τους φτάνουν μέσω Τουρκίας και λίγο πριν περάσουν τα σύνορά μας καταστρέ­φουν τα προσωπικά τους έγγραφα, παραδίδονται στις Αρχές, και αφού καταγραφούν και τους επιδοθεί το έγγραφο διοικητικής απελάσεως (!) με την υποχρέωση τους να εγκαταλείψουν οικειοθελώς (!) τη χώρα εντός 30 ημερών, φτάνουν κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.
Οι λαθρομετανάστες ανέρχονται στις 100-150 χιλιάδες το χρόνο, τα τελευταία 10 χρόνια. Υπολογίζεται ότι πλέον ο συνολικός τους αριθμός υπερβαίνει τα 2.000.000 νομίμων και κυρίως παρανόμων μεταναστών ή αλλιώς πάνω από το 20% του πληθυσμού της χώρας.
Οι κυβερνήσεις Καραμανλή και Παπαν­δρέου οδήγησαν τη χώρα στα πρόθυρα της κοινωνικής διάλυσης και της ολοκληρωτικής κατάρρευσης.
Οι περιοχές κάτω από την Ομόνοια και πίσω από το Δημαρχείο ελέγχονται από Ασιάτες και Αφρικανούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες και είναι ουσιαστικά απροσπέλαστες για τους Έλληνες άνδρες και, ούτε σκέψη να γίνεται, γυναίκες. Τα ξενοδοχεία του κέντρου κλείνουν, τα μικρομάγαζα το ίδιο, οι τιμές των ακινήτων γκρεμίζονται, την ίδια ώρα που οι διεθνιστές- νεοταξίτες αριστεροί και οι (επι)Δέξιοι «κάνουν πάρτι»,  η εγκληματικότητα χτυπάει ταβάνι και γκρεμίζεται το επίπεδο της ζωής των πολιτών.
Από την άλλη, αυτοί οι πολίτες καλούνται να καλύψουν αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις, τη στιγμή που δεν μπορούν να μετακινηθούν με ασφάλεια, να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους όσες τους απέμειναν και τρελαίνονται στη σκέψη ότι τα παιδιά τους κινδυνεύουν στο γυρισμό τους στο σπίτι από τη δουλειά. Όλοι σε αυτό τον τόπο συζητάνε για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών. Οι υπόλοιποι απλώς χρειάζονται να πληρώνουν το λογαριασμό, κι αυτό δεν μπορεί  να συνεχιστεί. Είναι καιρός να αντιδράσουμε. Είναι καιρός να αντισταθούμε. Είναι η ώρα να υπάρξει λαϊκός ξεσηκωμός και εξέγερση. Κάθε γειτονιά να γίνει «Άγιος Παντελεήμονας» και κάθε πλατεία , «Πλατεία Αττικής». Σε καμία περίπτωση δεν να τους επιτρέψουμε να μας μετατρέψουν σε ξένους στην πόλη μας. Για να καταφύγουμε και στη λαϊκή σοφία «Φίλος ακάλεστος, σκύλος απροσκάλεστος», πόσο μάλλον που εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ότι δεν είναι ποινικά κολάσιμο, αναρτάται...(με μικρή χρονική καθυστέρηση).

 
ΕπιστροφήTop